Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Evitând plictiseala

Fiind sâmbătă, m-am gândit că este necesar să ştiţi pe unde vă puteţi duce diseară sau chiar şi mâine seară. Multe cluburi, puburi, crâşme, etc. se dau peste cap pentru a organiza petreceri. Cică e mai trendy aşa.
Te duci în club cu un scop exact, dacă nu-ţi place stilul, atmosfera sau muzica, măcar ştii că trebuie să eviţi barul respectiv cu orice preţ şi că nu trebuie să te laşi condus până acolo de prieteni.
În Life (Society Club & Coffee House) se organizează „In Life Party” sâmbătă, iar duminică se pot bucura cei care ascultă electro. Însă aceste petreceri vin după încă două seri nedormite ale clienţilor fideli din Life, pentru că joi a fost student party, iar vineri - ladies night.
Cu atâtea petreceri e de mirare că ne mai putem permite să includem somnul în agenda noastră, dar e vacanţă! În cazul în care nici un vecin nu s-a apucat de lucrări la apartament, avem timp să dormim până la prânz.
Şi, dacă weekendul a început de joi, de ce ne-am opri aici când barul The Ranch vine cu o idee ce e pusă în practică deja de mult timp? Karaoke Party. Cântatul nu este obligatoriu decât după câteva beri. Şi atunci ce mai contează cum l-ai luat pe sol?
Dacă nu puteţi ajunge în Ranch sâmbătă, Club Night organizează tot un karaoke party duminică, aşadar putem constata că nu stăm chiar atât de prost cu vocalizele în Suceava.
Şi nu în ultimul rând, Pubul Padrino declară serile de weekend - Retro. Şi cum totul ce e vintage e bun şi la modă în ziua de astăzi, sigur nu va duce lipsă de clienţi.
Iar voi, cei ce nu mai puteţi înghiţi şi nu pricepeţi conceptul de vintage, încercaţi celelalte variante şi baruri.
Toate aceste petreceri încep de la ora zece seara şi se lungesc chiar peste programul de închidere a clubului. Aveţi de unde alege. Iar dacă nu vă interesează puburile acestea şi cel pe care îl frecventaţi mereu e bun să vă întindeţi la poveşti cu prietenii.

Crina VOLOŞENIUC

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evitând plictiseala.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
Evitând plictiseala5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei