Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Milişăuţi

Un copil mort şi unul în stare critică, după un accident de motoscuter

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, iar unul cu un an mai mare se zbate între viaţă şi moarte, după un accident de motoscuter. Tragedia s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 22.45, pe DN 2H, în localitatea Bădeuţi, oraşul Milişăuţi, cei doi minori aflaţi pe vehiculul cu două roţi lovindu-se violent de remorca unui tractor care circula în faţa lor.
Din cercetările poliţiei rezultă că mopedul era condus de Cătălin C., copilul de 14 ani, în spatele său aflându-se Vasile B., prietenul cu un an mai mare.
Impactul cu remorca a fost devastator, căştile de protecţie ale celor doi fiind făcute ţăndări. Minorul de 14 ani a decedat în ambulanţa care îl ducea spre Spitalul Judeţean Suceava, în timp ce pasagerul din spate a ajuns în stare critică la unitatea spitalicească. El a fost internat în secţia „Reanimare”, în comă, ieri după-amiază medicii declarându-se rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

 

Nu a văzut tractorul

La faţa locului nu a fost găsită nici o urmă de frânare, astfel explicându-se şi impactul deosebit de violent. Poliţiştii cred că minorul care conducea motoscuterul pur şi simplu nu a văzut tractorul din faţă, probabil din cauză că se uita în altă direcţie. El avea şi o viteză apreciabilă, mopedul pe care se deplasa fiind nou şi performant. Din datele agenţilor de circulaţie rezultă că şoferul tractorului circula regulamentar, vehiculul fiind semnalizat conform prevederilor legale.
Cu aproximativ două ore înainte de acest tragic accident, o fată de 17 ani din oraşul Frasin, care se deplasa pe un motoscuter, a fost accidentată. Aflată pe DN 17, în localitate, minora nu s-a asigurat şi nu a semnalizat în momentul în care a încercat să întoarcă vehiculul, fiind lovită de un autoturism care venea din spate. În acest caz, victima a scăpat cu leziuni superficiale, care nu-i pun viaţa în pericol.
Conform legislaţiei rutiere, motoscuterele pot fi conduse doar de persoanele care au minimum 16 ani şi au urmat un curs de legislaţie rutieră.
 


Primarul Laurus a făcut preinfarct

Minorul care conducea vehiculul pe două roţi era nepotul primarului din Milişăuţi, Mircea Laurus.
La aflarea veştii edilul a avut un puternic şoc, suferind un preinfarct şi fiind transportat la o unitate spitalicească din Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un copil mort şi unul în stare critică, după un accident de motoscuter.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 8 voturi
Un copil mort şi unul în stare critică, după un accident de motoscuter3.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parinti inconstienti trimis de
( 4 iul 2009, 11:45:15
Inteleg sa-ti iubesti copiii mai mult ca orice dar, sa le oferi chiar tot este un gest nesabuit. Acesti parinti si-au trimis la moarte copiii prin dragostea lor exagerata...
1.1  RE: Parinti inconstienti trimis de
( 5 iul 2009, 23:24:07
au si parintii partea lor de vina dar mai vinovati sunt bunicii
2.   Vai si amar trimis de
( 4 iul 2009, 14:44:31
vai si amar ce este in sufletul acelor parinti e prea tirziu pentru sfaturi si recomandari..
2.1  RE: Vai si amar trimis de
( 4 iul 2009, 16:22:14
Pentru acesti parinti este prea tarziu...dar acest accident ar trebui sa trezeasca la realitate alti parinti mult prea "iubitori" !!!

P.S. Acum ar fi culmea nesimtirii ca soferul de tractor sa fie adus in fata justitiei ca fiind vinovat de accident...
2.2  RE: Vai si amar trimis de
( 4 iul 2009, 21:22:55
CRED CA NU TI-A TRECUT PRIN CAP CA EU ERAM CU REMORCA_???
3.   Politia inchide ochii trimis de
( 4 iul 2009, 14:50:18
ce credeti ca politia nu stie ca unii minori din milisauti circula pe drumurile publice cu: motociclete,tractoare masini... fara permise ????puneti/va intebarea cum de e posibil raspuns:parintii sunt cetateni influenti si cu bani....
4.   Date de la inmormantare trimis de
( 5 iul 2009, 20:08:58
Am fost si eu la inmormantarea lui Catalin. M-a surprins faptul ca au avut nesimtirea de a participa si cei care trebuiau sa il opreasca sa circule pe drumurile publice( acestia fiind politistii) cu acel ,,micut`` motoscuter de 250 CP pentru care, normal, iti trebuie permis ctg A. Surprinzator a fost si faptul ca in momentul in care trupul neinsufletit al baiatului a ajuns in dreptul Primariei a sunat sirena pentru incendii si calamitati, motiv neinteles de cei care il conduceau pe ultimul drum. Acest fapt s-a repetat si la iesirea lui din Sfanta Biserica.
5.   Soapte de la inmormantare trimis de
( 5 iul 2009, 22:55:45
In primul rand sincere condoleante familiei si nu doresc nimanui sa-si ingroape copilul.

La pct 2, bai anonim de unde stii atatea? Ia vezi ce stiu eu. Am auzit, de la niste babe, ca baiatul a fost prins de organele de politie de nenumarate ori ba cu scuterasul ba cu masinuta (dar nu in nisip) ci pe drumurile satului, ca oras e numa in acte, dar fiind nepotu lu' primarele s-au facut ca nu vede. S-a mai soptit ca baiatul la acea ora facea intrecere cu un altul tot cu un scuteras si ca acul vitezometrului s-ar fi oprit la 120 km/h. Oare din ordinul cui s-a tras sirena de alarma, poate ne raspunde domnul inspector Chelba, de ce a fost deviata circulatia, miroasa a abuz in serviciu. Mai sunt de zis multe dar nu vreu sa-i scriu articolul de luni a domnului Paiu. Apropo nici o poza, un filmulet pe nici un cotidian, post tv. S-au sters repede urmele, oare dece?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei