Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ruşii, cei mai pasionaţi utilizatori ai reţelelor de socializare

Ruşii sunt cei mai pasionaţi utilizatori din întreaga lume ai reţelelor de socializare, petrecând 6,6 ore în fiecare lună pe site-urile sociale, timp în care accesează peste 1.300 de pagini, arată un studiu al comScore, informează mandmglobal.com.
Cea mai populară reţea de socializare din Rusia este Vkontakte.ru, cu o cotă de piaţă de 59%, urmată de Odnoklassniki.ru (7,8 milioane de vizitatori), Mail.ru - My World (6,3 milioane de vizitatori) şi Fotostrana.ru (1,6 milioane de vizitatori).
Populara reţea de socializare Facebook a atras, în 2009, 616.000 vizitatori ruşi, cu 277% mai mulţi faţă de anul trecut.
În topul ţărilor cu cei mai pasionaţi utilizatori ai reţelelor de socializare, pe poziţia secundă s-a situat Brazilia, unde internauţii petrec 6,3 ore pe lună pe paginile platformelor sociale, urmată de Canada (5,6 ore pe lună), Puerto Rico şi Spania (ambele câte 5,3 ore pe lună).
Pe locul şapte s-a situat Marea Britanie, pe opt - Germania, iar pe locul nouă - Statele Unite. Franţa s-a situat pe locul 16, iar Italia pe locul 20.
Potrivit studiului, în prezent, peste 734 milioane de persoane accesează reţele de socializare.
"Într-o ţară atât de mare precum este Rusia, reţelele de socializare reprezintă pentru oamenii dintr-un colţ al ţării o modalitate de a interacţiona cu cei din alt colţ. Numărul mare de ore pe care ruşii îl petrec pe platformele de socializare le oferă advertiserilor mari oportunităţi de promovare", a declarat Mike Read, Senior Vice-President şi Managing Director al comScore Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ruşii, cei mai pasionaţi utilizatori ai reţelelor de socializare .
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ruşii, cei mai pasionaţi utilizatori ai reţelelor de socializare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei