Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reguli

Social- democraţii suceveni schimbă foaia

Duminică, 5 Iulie 2009 (13:46:58)

Accederea membrilor PSD în orice funcţie de partid, în serviciile deconcentrate, pe listele de consilieri sau de candidaţi pentru Parlament se va face obligatoriu în baza unui raport de activitate pe minim doi ani, şi a girului acordat de către organizaţiile locale. Aceasta este regula stabilită de social democraţii-suceveni, în urma şedinţei Consiliului Judeţean al PSD Suceava, desfăşurată la finele săptămânii trecute. PSD-iştii vor să evite astfel situaţiile în care, pe ultima sută de metri, locurile sunt ocupate de persoane care practic nu s-au implicat în activitatea de partid, spre demobilizarea si demoralizarea celor care au susţinut partidul zi de zi. Mai mult, fiecare membru care doreşte să ocupe un anumit post sau funcţie de demnitate publică va trebui să primească susţinerea politică a organizaţiei cu cel puţin un an înainte. „Stabilirea acestei practici ar avea multiple avantaje: membrii organizaţiei ar şti din timp pentru cine luptă, candidatul ar ştii exact pentru ce luptă, ar fi mai motivat şi ar dispune de timpul necesar pentru a se pregătii tehnic, juridic şi financiar pentru candidatură sau pentru funcţie. S-ar crea astfel o stare de emulaţie între candidaţi, care vor încerca să fie cât mai vizibili şi mai bine percepuţi de către electorat şi mai ales s-ar evita tensiunile interne ce se manifestă în preajma alegerilor”, a motivat preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, în raportul prezentat la şedinţa Consiliului Judeţean al PSD Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social- democraţii suceveni schimbă foaia.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Social- democraţii suceveni schimbă foaia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei