Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clasament

Colegiul Naţional „Petru Rareş”, în topul naţional al liceelor la care s-a intrat cu medii mari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, cu profilul Matematică-Informatică bilingv (engleză), se află pe locul şase la nivel naţional în ceea ce priveşte ultima medie de admitere. La această specializare, ultimul admis în acest an a avut media 9,72 şi toate cele 28 de locuri s-au ocupat cu medii de admitere între 9,96 şi 9,72.
Colegiul Naţional „Petru Rareş” ocupă şi poziţia a 15-a la nivel naţional, cu profilul Ştiinţe ale naturii, unde media ultimului admis este 9,58, locul 24 în acelaşi clasament, cu profilul Matematică-Informatică, unde cea mai mică medie de admitere este 9,48, şi locul 42, cu profilul Ştiinţe Sociale, unde cea mai mică notă cu care s-a intrat este 9,39.
După repartizarea computerizată la liceu, operaţiune efectuată pe 2 iulie, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a întocmit un clasament al primelor 50 de specializări din ţară, după media ultimului admis. În clasament, pe lângă Colegiul Naţional „Petru Rareş” menţionat de patru ori, mai figurează un alt liceu din Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, poziţionat pe locul 40. La acest liceu, la specializarea Matematică-Informatică Bilingv (engleză), media ultimului admis este 9,40.
Peste 7.000 de absolvenţi de gimnaziu din judeţ au fost repartizaţi la liceu, iar cea mai mare medie de admitere din acest an a fost 9,96, iar cea mai mică medie cu care un candidat a intrat la liceu a fost 4.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Naţional „Petru Rareş”, în topul naţional al liceelor la care s-a intrat cu medii mari.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 11 voturi
Colegiul Naţional „Petru Rareş”, în topul naţional al liceelor la care s-a intrat cu medii mari2.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iarasi... trimis de
( 4 iul 2009, 11:33:39
Asa o fi cum spuneti voi, dar tocmai ce se discuta ieri ca prea "bagati la �naintare" colegiul asta si azi iar scrieti de el.laughing
2.   Cred ca este adevarat trimis de
( 4 iul 2009, 14:39:20
Probabil ca este un liceu cu nume si unde se invata cate ceva in raport cu alte licee cu "nume",unde sunt numai "fite".Avis "Stefan cel Mare".
3.   Doamne trimis de
( 4 iul 2009, 18:27:59
daca stefan e liceu cu fite, atunci petru e raiul lor
4.   OMUL SFINTESTE LOCUL trimis de
( 5 iul 2009, 15:57:25
UN ELEV DACA E PREOCUPAT DE SCOALA SI FORMAREA SA, ATUNCI INVATA BINE SI LA PETRU RARES SI LA STEFAN CEL MARE (SAU ALT LICEU BUN). LA AMBELE LICEE SUNT PROFESORI BUNI. FITELE APAR IN SANUL FAMILIEI SI DE ACEEA ORIUNDE AR INVATA , REZULTATELE SUNT DIN PACATE ACELEASI...

TINERII CARE INVATA IUBESC FRUMOSUL, MUZICA DE CALITATE, SPORTUL SI AU ACTIVITATI EXTRASCOLARE SUNT PE CALE DE DISPARITIE. EI NU AU TIMP DE FITZE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei