Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2009 - Anul XIV, nr. 45 (4031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tricotatul , o pasiune în vremuri de restrişte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tricotatul are virtuţi relaxante, este o metodă de a combate criza economică şi, în plus, este la modă.

În plină perioadă de recesiune, orice metodă de a "ieşi teferi" la liman este mai mult decât benefică. Deşi la prima vedere tricotatul ne aminteşte mai mult de copilărie, de vremurile când bunicile îşi petreceau ore în şir "împletind" şosete sau pulovere pentru cei dragi, moda "andrelelor" pare să le fi cuprins şi pe doamnele şi domnişoarele mileniului III. Tricotatul este la modă, în toate sensurile. S-au dus vremurile când andrelele erau doar un hobby "de provincie". Acum această modă le-a contagiat chiar şi pe simbolurile frumuseţii prin excelenţă: topmodelele, care în culise, înainte de prezentări, se relaxează împletind şaluri şi pulovere.

Indiferent că e vorba de Stella Tennant, Kate Moss, Eva Herzigova sau Amber Valletta, toate supermodelele împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru tricotat. Iar exemplul lor nu este singular. Probabil datorită proprietăţilor relaxante ale "jocului cu andrele", comparate cu cele ale meditaţiei, tot mai multe vedete din Cetatea Filmului preferă să îşi petreacă astfel timpul liber. Printre acestea se numără nume sonore precum Madonna, Iman, Cameron Diaz, Daryl Hannah, Goldie Hawn, Rose McGowan, Megan Mullaly, Joanne Woodward, Uma Thurman, Hilary Swank, Julianne Moore, Winona Ryder, Sarah Jessica Parker, şi chiar Russell Crowe. Din câte se pare, Julia Roberts, şi ea o împătimită a artei tricotajului, pregăteşte pelicula “The Friday Night Knitting Club”, care are la bază bestsellerul cu acelaşi nume, al lui Kate Jacobs. Cartea prezintă aventurile membrelor Clubului de Vineri, printre care şi protagonista Georgia Walker, stilistă din pasiune, mamă singură şi proprietara unui magazin din inima Manhattan-ului.

 

Andrelele - noua armă a frumuseţii

"Jocul cu andrelele" se poate dovedi şi o soluţie salvatoare pentru a face faţă cu bine crizei economice, care a zguduit din temelii planeta. În cazul în care vi se pare că tricotajele din comerţ nu sunt întotdeauna de cea mai bună calitate, nimic mai simplu. Pune-ţi mâna pe andrele şi în acest fel puteţi avea fularul, căciula, mănuşile sau puloverele pe care le doriţi, în culorile preferate. În plus, aveţi garanţia că articolele dumneavoastră sunt unice, că nu este doar un alt exemplar pe care îl puteţi regăsi oricând la vreo prietenă care îşi face cumpărăturile din acelaşi magazin ca dumneavoastră. Nu în ultimul rând, tricotatul este o activitate amuzantă şi relaxantă. În cazul în care aveţi un sens al umorului dezvoltat, puteţi inventa nişte cadouri foarte amuzante. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, puteţi arunca o privire pe blogul Whywouldyouknitthat. Vă puteţi inspira din vedetele dumneavoastră preferate şi să le tricotaţi feţele pe un pulover. În cazul în care la sfârşit, rezultatul nu este pe placul dumneavoastră, nu vă lăsaţi doborât. Puteţi organiza oricând aşa numita "ugly sweater party", o petrecere unde invitate poartă cel mai urât pulover din garderobă, conferindu-i astfel măcar o zi de glorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tricotatul , o pasiune în vremuri de restrişte.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tricotatul , o pasiune în vremuri de restrişte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei