Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţaţi să întreţineţi fericirea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a reuşi să fiţi fericită în fiecare zi, să treceţi peste deprimări şi să puteţi elimina gândurile negre din viaţa dumneavoastră, nu trebuie decât să vă antrenaţi în fiecare zi, căci, dacă nu ştiaţi, fericirea se întreţine.

Ca să vă faceţi viaţa mai frumoasă cu ajutorul micilor detalii, puteţi începe prin a vă crea un „moment de răsfăţ“. Rezervaţi-vă câteva minute de relaxare, timp în care să vă gândiţi numai la dumneavoastră şi la ceea ce vă face plăcere, şi încercaţi să vă regăsiţi şi să vă liniştiţi. Ce puteţi face în această privinţă? Zece minute de pauză sunt suficiente, de exemplu, pentru a frunzări revista preferată în fiecare seară, înainte de a adormi.

Tot zece minute ajung pentru a vă răsfăţa cu un tratament cosmetic sau pentru a face câteva serii de abdomene. Astfel, aveţi ocazia să îmbinaţi utilul cu plăcutul, îngrijirea trupului cu relaxarea spirituală.



Gândiţi pozitiv

Este foarte important să adoptaţi o gândire pozitivă: vă poate influenţa viaţa mai mult decât credeţi. Încercaţi să luaţi în seamă doar aspectele pozitive ale vieţii. Gândiţi-vă că slujba pe care o aveţi vă mulţumeşte pe deplin, mândriţi-vă că aveţi o familie frumoasă şi bucuraţi-vă de fiecare zi. Şi, mai ales, nu vă lăsaţi copleşită de gânduri negre sau de criticile pe care le primiţi din când în când.

Faceţi complimente celor din jur, iubitului sau colegilor dumneavoastră. Veţi primi în schimb zâmbete şi bună-dispoziţie, adică exact ceea ce vă trebuie pentru a avea o zi reuşită. Ţineţi cont de vorba din bătrâni care spune că ”Zâmbetele atrag zâmbete“. Aşa că surâdeţi în fiecare zi, chiar dacă se întâmplă să nu fiţi în cea mai bună formă. Zâmbiţi şi fiţi amabilă în orice situaţie şi veţi vedea curând că veţi primi acelaşi „tratament”, căci bucuria de a trăi este contagioasă.

 

Acceptaţi faptul că nu sunteţi supereroină

Viaţa unei femei nu este uşoară. A fi în acelaşi timp soţie, mamă şi angajată nu este o misiune simplă. Dacă aveţi zile când nu vă simţiţi în cea mai bună formă, gândiţi-vă că nimeni nu este perfect şi nu are numai zile bune. Pentru a reuşi să faceţi tot ceea ce trebuie sau ceea ce vă propuneţi, secretul este să acceptaţi că nu este întotdeauna nevoie să atingeţi perfecţiunea. Încercaţi şi veţi constata că, dintr-o dată, viaţa vi se va părea mai frumoasă şi mai uşoară.

Nu vă sfiiţi să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie şi, mai ales, nu vă sfiiţi să comunicaţi cu partenerul dumneavoastră. Spuneţi-i când vă simţiţi depăşită de anumite situaţii, cereţi-i sfatul şi ajutorul. Iar dacă vă simţiţi obosită din cauza faptului că vă consumaţi pentru diverse probleme, ieşiţi din rutină cât de des puteţi, mergeţi cu prietenii în oraş sau plecaţi la munte în weekenduri.

Este foarte important să învăţaţi să nu vă fie teamă de propriile trăiri şi sentimente. Gândiţi-vă că femeile se confruntă, în general, cu aceleaşi probleme emoţionale, tocmai pentru că au aceeaşi viziune asupra vieţii şi pentru că aceasta este total diferită de cea a bărbaţilor.

Nu uitaţi că fericirea este, de fapt, o reflectare a fiecărei clipe petrecute cu noi înşine, cu persoana pe care o iubim, cu familia, cu prietenii şi cu toţi cunoscuţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învăţaţi să întreţineţi fericirea.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Învăţaţi să întreţineţi fericirea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei