Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Extravaganţa KylieX2008, la Bucureşti

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a prezentat, sâmbătă seara, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, cel mai nou show al său, din turneul KylieX2008, în faţa unui public de aproximativ 20.000 de persoane, impresionând prin punerea în scenă strălucitoare şi extravagantă.

Spectacolul de aproape două ore al celebrei cântăreţe a impresionat publicul nu doar cu hiturile cunoscute pe care ea le-a interpretat, ci şi datorită show-ului grandios, atent regizat în acte - fiecăruia dintre acestea revenindu-i câte o temă diferită.

Aproape de ora 21.00, în scenă şi-au făcut intrarea muzicienii din formaţia artistei şi proiecţii în culori neon au început să ruleze pe imensul ecran din spatele scenei. Câteva momente mai târziu, diva şi-a făcut apariţia în prima ţinută a serii (în total a schimbat şapte costumaţii semnate Jean Paul Gaultier) - o rochie mov, cu mănuşi aurii, deschizând show-ul cu piesa "Speakerphone". Alături de ea, pe scenă s-a aflat în aproape toate momentele concertului şi o trupă de dansatori.

"Bună seara. Cum te simţi, Bucureşti?", şi-a salutat ea publicul, în limba engleză, înainte de a încinge atmosfera cu a doua piesă din setlist-ul concertului, "Can't Get You Out Of My Head", la care publicul "a pus umărul", fredonând alături de Kylie refrenul.

 

Atmosferă.

"Cum vă simţiţi? Avem un cântec nou pentru voi - se numeşte «Ruffle My Feathers»", a anunţat ea următorul cântec. În încheierea acestuia, ea şi-a salutat din nou publicul, de această dată în limba română - "Bună seara, Bucureşti" - replică ce a stârnit noi valuri de aplauze. Piesa "Spinning Around", într-o variantă uşor remixată, a urmat apoi în concertul de la Bucureşti, înainte ca artista să se retragă în culise pentru a-şi schimba rochia cu un tricou, pantaloni scurţi, dar şi cotiere şi genunchiere - un costum ce amintea de echipamentul jucătorilor de fotbal american. De asemenea, dansatorii lui Kylie au fost "asortaţi" acestui stil, fetele purtând costume sclipitoare de majorete.

După încă vreo câteva piese, a venit momentul pentru o nouă schimbare de look, Kylie apărând pe scenă într-o altă extravangaţă Gaultier - o rochie roşie, cu trenă şi chipiu asortat, prezentând astfel publicului piese precum "Slow", de pe albumul "Body Language" (2003) şi "Two Hearts" - "X" (2007).

Următorul "act" al spectacolului, intitulat "Beach Party", a avut, după cum spune şi denumirea, o atmosferă mai estivală, în scenă intrând dansatorii artistei, îmbrăcaţi în costume de marinari. La rândul său, Kylie şi-a făcut apariţia într-o rochie asortată momentului - bleumarin, cu guler şi cu funde albe, precum şi cu o floare prinsă-n păr. Astfel, momentul s-a dovedit perfect pentru coverul "Copacabana", piesa fiind fredonată împreună cu cei din public.

Pentru deja a cincea oară, vedeta şi-a schimbat hainele, revenind în faţa publicului cu o rochie lungă, albastră, pentru momentul din spectacol intitulat "Starry Nights".

Acestuia i-a urmat un alt moment spectaculos, în care scena s-a transformat într-o sală de bal, unde dansatori au executat cu delicateţe paşi de vals, iar Kylie s-a prezentat într-un costum de călărie elegant, stilizat în manieră glamour, pentru piesa "On A Night Like This".

 

Impecabil.

"Aţi vrea să cântaţi cu noi?", a întrebat cântăreaţa şi a început piesa "Kids", duetul realizat cu Robbie Williams în urmă cu opt ani.

"Vreţi să faceţi un pas înapoi în trecut?", a sunat următoarea invitaţie a divei, pentru următoarea piesă "Step Back In Time", un cântec lansat în 1990.

Pe final de concert, după ce şi-a prezentat formaţia şi a mulţumit publicului prezent, Kylie s-a retras câteva momente în culise, revenind însă pentru un bis. "Ştiţi că sunt aproape 15 ani de când am fost ultima dată aici", şi-a amintit vedeta de recitalul susţinut la începutul anilor '90, la Festivalul Cerbul de Aur de la Braşov.

La final, din concert nu a lipsit hitul pop-dance "I Should Be So Lucky" (1988), precum şi o ploaie aurie de confetti.

De asemenea, de-a lungul show-ului au mai fost prezentate şi piese precum "In My Arms", "Love At First Sight", "Wow" şi "I Belive In You".

Spectacolul pus în scenă de artista australiană, chiar dacă nu a avut o "greutate muzicală" considerabilă, a cântărit mult la capitolul vizual. Impecabil coordonat, o imensă desfăşurare de forţe, show-ul i-a ţinut pe cei prezenţi cu ochii aţintiţi spre scenă.

Delicată, jucăuşă, alintată, dar şi senzuală şi sexy, Kylie a fermecat publicul din România cu noul ei show.

Următoarea oprire în turneul artistei va fi în Bulgaria, la Sofia.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extravaganţa KylieX2008, la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Extravaganţa KylieX2008, la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei