Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4"

Actorul şi producătorul american Tom Cruise plănuieşte să realizeze partea a patra a seriei "Misiune: Imposibilă", care a avut un mare succes comercial, potrivit Corriere della Sera.

Tom Cruise şi producătorul Sumner Redstone, patronul gigantului american de media Viacom, compania care deţine studioul Paramount, s-au întâlnit pentru a discuta despre acest proiect, la doi ani după ce au pus capăt unei colaborări de succes care a durat 14 ani.

Potrivit unor surse, scenariştii s-au apucat deja să lucreze pentru partea a patra a seriei de succes "Misiune: Imposibilă".

În 2006, Redstone a anunţat că renunţă la colaborarea cu Cruise din cauza comportamentului vedetei. Actorul, în vârstă de 46 de ani, a fost atunci criticat pentru atitudinea din 2005, când a sărit pe canapea în timpul emisiunii de televiziune moderată de celebra Oprah Winfrey, pentru a-şi exprima dragostea pentru cea care ulterior i-a devenit soţie, Katie Holmes, mai tânără decât el cu 17 ani şi care în aprilie 2006 i-a dăruit o fiică, Suri.

Din parteneriatul lui Cruise cu Paramount, care a început în 1992, au rezultat filme cu buget mare precum "Războiul lumilor" şi "Misiune: Imposibilă 3". În urma acestei asocieri, salariul lui Cruise a ajuns să atingă o treime din încasări.

Totuşi, "Misiune: Imposibilă 3" a fost un relativ eşec de box office în America de Nord, cu încasări de doar 134 de milioane de dolari pentru un buget de filmări de 150 de milioane. În străinătate, filmul a avut încasări de 263,8 de milioane de dolari. Pentru aceste slabe încasări s-a dat vina pe comportamentul lui Cruise.

Seria "Misiune: Imposibilă" a avut încasări totale de 1,003 miliarde de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4".
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei