Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue şi Natalie Imbruglia, împreună în vacanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a uita de necazurile în dragoste pe care le-au avut în ultimul timp, Kylie Minogue şi Natalie Imbruglia s-au hotărât să plece în vacanţă împreună.

După cum informează site-ul londonnet.co.uk, cele două cântăreţe şi-au luat bilete de avion şi au zburat recent în Insulele Mauritius, unde au petrecut o vacanţă de o săptămână în staţiunea de cinci stele Shanti Ananda relaxându-se şi încercând să uite de probleme.

Cele două australience se cunosc de foarte mult timp, din vremea când jucau împreună în serialul de televiziune "Neighbours", cel care de altfel le-a adus celebritatea, iar acum hopurile pe care le-au trecut în viaţa amoroasă le-au apropiat şi mai mult.

Potrivit unei surse apropiate celor două, "Natalie suferă enorm după despărţirea de soţul ei, Daniel Johns, iar Kylie s-a gândit că o vacanţă la mare, la soare, ar fi cea mai bună soluţie pentru a-i ridica moralul. Amândouă încearcă să uite de experienţele neplăcute în amor şi această vacanţă poate fi începutul procesului de vindecare".
Exclusivista staţiune Shanti Ananda, situată în Oceanul Indian, este preferată de vizitatorii cu dare de mână pentru că aici oaspeţii pot lua lecţii de yoga, fac meditaţie şi pot beneficia, după placul inimii, de masaj "la patru mâini" efectuat de cei mai buni terapeuţi.

Pentru vizita în această staţiune, cele două australience au scos din buzunar nici mai mult nici mai puţin decât 2.480 de lire sterline pentru o noapte de cazare într-o vilă somptuoasă cu grădină şi piscină, unde au beneficiat de serviciile unui majordom.
Kylie Minogue, de 39 de ani, încă încearcă să-şi revină după mult mediatizata despărţire de actorul Olivier Martinez, cu care a avut o relaţie de patru ani. Natalie Imbruglia, de 33 ani, a divorţat în luna ianuarie de Daniel Johns, solistul trupei Silverchair, după ce s-au îndepărtat din cauza programului încărcat pe care l-au avut. În prezent, după cum susţin apropiaţii vedetei, artista australiană este curtată de solistul trupei Razorlight, care s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o la o petrecere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue şi Natalie Imbruglia, împreună în vacanţă.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue şi Natalie Imbruglia, împreună în vacanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei