Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri

Cântăreţul canadian Bryan Adams a compus un cântec în care o avertizează pe turbulenta cântăreaţă britanică Amy Winehouse că se joacă cu moartea, informează mirror.co.uk.

Supărată şi luptând cu dependenţa de droguri, Amy Winehouse a plecat, în timpul sărbătorilor de iarnă, în Caraibe, unde Bryan Adams i-a pus la dispoziţie propria locuinţă. Se pare că cei doi au legat o prietenie atât de strânsă încât Bryan a scris un cântec trist despre cântăreaţă, intitulat "Flower Grown Wild", în care o avertizează pe Amy că flirtează cu moartea.

Cântecul i-a plăcut foarte mult lui Amy, care s-a hotărât să-l interpreteze împreună cu Adams pe scenă, în timpul turneului de anul acesta al artistului canadian în vârstă de 48 de ani.

Printre versurile cântecului se numără "Printre stele şi bare, peşti şi pastile", "Ar putea părea o doamnă, dar de fapt este o floare sălbatică" şi "Nimeni nu a văzut lacrimile printre mătase şi dantele, puştoaica speriată din spatele chipului tău".

Cântecul a fost inclus pe cel de-al 11-lea album al lui Adams, lansat în cursul acestei săptămâni.

Bryan Adams nu este singura mare vedetă care apreciază muzica lui Winehouse. Recent, Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, a declarat că aceasta este singurul star contemporan pe care îl apreciază.

În ultimul an, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie, noiembrie şi la începutul acestui an.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci premii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bryan Adams o avertizează într-un cântec pe Amy Winehouse că va muri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte