Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cele mai bune perechi de la "Dansez pentru tine", un nou start în 14 martie

Cele mai bune opt perechi participante la ediţiile precedente ale emisiunii "Dansez pentru tine" se pregătesc pentru "competiţia visurilor", care debutează pe 14 martie, la Pro TV, sperând ca, prin paşi de dans şi ambiţie, să poată salva vieţile unor copii talentaţi.

Perechile participante la cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" sunt animate de poveştile unor copii talentaţi, dar care nu pot să-şi îndeplinească visele din cauza unor deficienţe fizice sau considerente materiale.

Cristina Rus şi Bogdan Negrea dansează pentru Robert Leopold Migda, un copil orfan în vârstă de 11 ani, care studiază muzica la Liceul de Artă din Suceava. Robert este întreţinut cu greu de bunici, şi cu toate acestea a reuşit să participe la mai multe concursuri, obţinând premii.

Smiley şi Adriela speră să o poată ajuta prin dans pe Diana Timar, o fetiţă de 11 ani, cu deficienţe de auz. În ciuda problemelor, Diana merge la o şcoală specială din Cluj-Napoca, unde pictează icoane pe sticlă şi confecţionează obiecte din ceramică.

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge vor dansa pentru Ştefănel Curugiu, unul din cei mai buni elevi ai şcolii din Fâstâci, judeţul Vaslui.

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă încearcă să-l ajute pe Alin Suru, un premiant al taberei de creaţie populară "Micii meşteri din Copou", care locuieşte împreună cu o familie numeroasă într-o casă dărăpănată din Iaşi.

Delia Matache şi Ionuţ Pavăl luptă pentru Raul Neculai, un băieţel talentat la pictură, căruia îi lipseşte însă mână dreaptă. De la vârsta de 4 ani, Raul a învăţat să mănânce, să scrie şi să picteze doar cu mâna stângă, doctorii recomandându-i o proteză mioelectrică prin care băieţelul îşi poate mişca şi degetele.

Andra şi Cornel Ogrean speră să aducă zâmbetul pe chipul lui Roberto Tâmplaru, un băiat în vârstă de 11 ani, care a rămas paralizat în urma unui accident. Roberto este pasionat de muzică şi îşi doreşte să aibă un clarinet şi un pian pentru a-şi putea continua orele de studiu.

Alex Velea şi Cristina Stoicescu, vor dansa pentru Cristina Ciobănaşu, o fetiţă talentată, care cântă la nai, fluier, caval şi ocarină. În paralel, Cristina se ocupă şi de gospodărie, fiind ajutată de bunica sa.

Eduard Andreianu (CRBL) şi Mirela vor încerca, în pas de dans, să o ajute pe Andreea Zurbău, o fetiţă în vârstă de şapte ani, care poartă o proteză la piciorul stâng.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune perechi de la "Dansez pentru tine", un nou start în 14 martie.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai bune perechi de la "Dansez pentru tine", un nou start în 14 martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte