Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2014 - Anul XIX, nr. 160 (5669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

O noapte senină și un film bun. Combinația perfectă pentru Caravana Culturală!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe lângă teatru, folk, expoziții de artă plastică, lansare de cărți și CD-uri cu muzică, fălticenenii au avut parte în weekendul recent încheiat şi de filme în aer liber. În Piaţa „Nada Florilor”, prima Caravană Culturală de film şi carte din România a oferit iubitorilor de literatură din urbea de pe Şomuz şansa să citească gratuit ultimele apariţii editoriale de la Nemira, pasionații de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin Midnight in Paris / Miezul nopţii în Paris (2011, scris şi regizat de Woody Allen), sau au putut viziona un alt film de Oscar – The King’s Speech/ Discursul Regelui, (2010), film care redă o poveste adevărată despre relaţia de prietenie care se leagă între cel care avea să devină regele George al VI-lea şi Lionel Longue, un logoped mai puţin obişnuit.

De asemenea, participanții la caravană au avut parte de activități interactive alături de partenerii evenimentului, iar copiii s-au jucat creativ împreună cu personalul caravanei în timp ce părinții și bunicii au vizionat filme. Față de alte manifestări desfășurate în același spațiu public, la care erau nelipsiți comercianții de vată din zahăr, de această dată organizatorul evenimentului, Inspire Group, nu a permis accesul la film decât cu popcorn și a oferit adulților, gratuit, o bere Staropramen.

Deși nimeni nu a plătit un leu, la sfârșitul fiecărei seri fălticenenii care au vizionat filmul de colecţie proiectat pe marele ecran au câştigat în urma tragerii la sorți premii în cărţi de la editura Nemira, premii în produse de la Coca-Cola Hellenic, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Provident, Nescafe și Vivat, Pur şi Persil (Henkel), iar copiii au primit ghiozdane  de la 3M. În ultima seară, E-Boda a oferit un telefon de ultimă generație. O altă atracţie a fost cel mai nou camion Mercedes pe care au fost proiectate filmele.

Desfășurată sub sloganul “Vara asta filmele şi cărţile vin la tine! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraş”, caravana Culturală de film şi carte din România, un eveniment care se va desfăşura în oraşele mici şi mijlocii din România, a început pe 9 iulie la Vaslui, se va desfășura în 19 orașe mici și mijlocii din România.

Plecarea din Fălticeni a fost cu peripeții, pentru că doi motănei voiau să meargă alături de Caravană la Botoșani, aceștia găsindu-și ascunziș în compartimentul motor al uneia dintre mașini.

Următorul popas al Caravanei în judeţul Suceava va fi la Câmpulung Moldovenesc, pe 17 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O noapte senină și un film bun. Combinația perfectă pentru Caravana Culturală!.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O noapte senină și un film bun. Combinația perfectă pentru Caravana Culturală!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei