Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2014 - Anul XIX, nr. 160 (5669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Discuţii

Daniel Drăgoi, propus ca director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost consilier local şi judeţean este pe punctul de a prelua conducerea Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava. Este vorba de Daniel Drăgoi, persoană care lucrează în cadrul SGA Suceava din 2009. Momentan, Daniel Drăgoi este inspector pe protecţia muncii şi PSI, dar în perioada 2009-2011 a deţinut funcţia de inginer-şef al acestei instituţii.

Contactat telefonic, Daniel Drăgoi a recunoscut că a primit propunerea de a prelua frâiele SGA Suceava, dar a menţionat că, deocamdată, nu s-a stabilit nimic concret, o decizie finală urmând să fie luată în cursul acestei săptămâni.

Daniel Drăgoi a fost consilier judeţean din partea PSD în mandatul 2004-2008, pentru ca între 2008-2012 să ocupe un scaun de consilier local în Suceava, fiind ales pe listele PDL.

Actualul director al SGA Suceava, Corneliu Vornicu, nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri pentru a afla ce anume i se impută în condiţiile în care superiorii săi îi caută deja un înlocuitor.

Corneliu Vornicu a fost numit director al SGA Suceava în octombrie 2012, dar activitatea sa nu a avut darul de a-i mulţumi nici pe reprezentanţii Prefecturii Suceava şi nici pe cei ai Administraţiei Bazinale de Apă Siret Bacău.

Primele animozităţi au apărut încă din ianuarie 2013, când prefectul Florin Sinescu i-a reproşat lui Corneliu Vornicu faptul că s-a prezentat la o şedinţă a Colegiului Prefectural cu „temele nefăcute”.

Ulterior, în aprilie 2013, Corneliu Vornicu a fost sancţionat cu avertisment scris de superiorii săi ierarhici pentru erori în raportarea de informări pe fluxul sistemului informaţional.

„La Prefectura Suceava erau transmise o serie de date în plus faţă de cele raportate pe fluxul sistemului informaţional. Datele erau corecte, însă problema este că nu au ajuns la timp în ambele părţi. Domnul director a fost avertizat să-şi facă ordine din acest punct de vedere, să impună o anumită disciplină. Asta a fost tot”, explica în urmă cu mai bine de un an Emil Vamanu, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Siret Bacău.

Zvonuri privind înlocuirea din funcţie a lui Corneliu Vornicu au existat şi imediat ce PNL, partidul din care face parte şi care l-a sprijinit pentru postul de director al SGA Suceava, a ieşit de la guvernare.

Săptămâna trecută, aceste informaţii legate de înlocuirea din funcţie au început să prindă şi un contur concret, Daniel Drăgoi fiind deja contactat pentru a deveni director al SGA Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Drăgoi, propus ca director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.
 Vizualizări articol: 4464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Daniel Drăgoi, propus ca director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Competenta trimis de
(14 iul 2014, 16:36:50
Daniel Dragoi e un om serios si competent pe cand actualul sef e cu pluta...o fi el plutas dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramana uns sef la SGA, acolo unde l-a implantat PNL-ul...asa ca vornicu ar trebui sa iei viteza...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei