NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
joi, 13 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 241 (8158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

,,Toamna în cântec şi culoare”, la Grădinița ”Prichindel” Suceava

Preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Prichindel” Suceava, coordonată de director prof. Dunăreanu Dorina, au pătruns în atmosfera multicoloră a anotimpului toamna, marți, 11 octombrie, prin desfăşurarea unei activităţi educative, intitulată ,,Toamna în cântec şi culoare” - concurs de cunoștințe între grupele mari.

Activitatea a urmărit încurajareaunor sentimente de dragoste faţă de natură şi dezvoltarea simţului estetic prin familiarizarea preșcolarilorcu creaţiile literare dedicate anotimpului toamna și transformările care au loc în mediul înconjurător.

Preșcolarii grupelor mari, coordonate de educatoarele Aioanei Alina Denisse, Pamparău Simona, Dutcovici Marinela, Frunză Andreea, Pînzariu Elena, Lehaci Andreea, Apetrei Monoica, Olga Lenţa,Creangă Nicoleta, au participat la concurs, îmbrăcați în ținute deosebite, specifice unui carnaval al toamnei, cu pelerine și pălării care prin formă și culoare au reprezentat frumusețea anotimpului. În cadrul evenimentului, cadrele didactice au pregătit o serie de probe pentru preșcolari, ce au presupus recitarea de poezii, interpretarea unor cântece, dezlegarea unor ghicitori, probe privind cunoștințe despre anotimpul îmbelșugat, cum ar fi:,,Răspunde repede şi bine”, ,,Cel mai bun recitator”, ,,Cel mai bun solist”,,,Cel mai rapid ,dovlecel”. N-au lipsit muzica, dansul și o paradă a costumelor, finalul  activității prinzându-i într-o Horă a toamnei pe toți participanții. Pentru participarea activă în realizarea probelor, precum și pentru dezvoltarea spiritul competitiv, preșcolarii au fost recompensați cu câte un trofeu acordat fiecărei grupe și diplome de participare, acordate fiecărui participant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Toamna în cântec şi culoare”, la Grădinița ”Prichindel” Suceava.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Toamna în cântec şi culoare”, la Grădinița ”Prichindel” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de Șalău cu sos de vin alb și cartofi natur Ingrediente- file de Șalău pentru o porție 200-250 gr.(se poate procura gata filetat)- ouă 2 buc.- sare, piper după gust- frișcă lichidă pentru gătit 100 gr.- cartofi albi pentru fiert 500 gr.- unt 50 gr.- verdeață (pătrunjel, mărar) Mod de... Citeşte