Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2016 - Anul XXI, nr. 221 (6334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cel mai cool selfie din lume

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce spectaculos iese în evidenţă prostia omenească, atunci când se fac selfiuri! Nici o persoană de pe planeta asta – fie femeie, fie bărbat; fie tânără sau bine coaptă – nu e îndeajuns de boccie sau de modestă pentru a se abţine de la un selfie ca lumea. Numai săracul Facebook ştie câte selfiuri înghite pe secundă!

Boturile se ţuguie în ideea de a părea miniboticuri, privirea se umple de zaharuri, burţile se sug ca nişte băuturi cu paiul, piepturile se bombează de zici că acuşica plesnesc! Japonezii sunt la selfiuri campioni mondiali detaşaţi, dar nici alte neamuri nu rămân de căruţă. Printre ele, şi al nostru.

Nu e nici o îndoială că afacerea aceea cu beţele care ţin telefoanele la oarecare distanţă, pentru ca selfiurile să fie înfăptuite, este una dintre cele mai profitabile din lume! Regret enorm că nu mi-a venit mie ideea, să mă umplu de parale.

Selfiuri au esenţa lor. Ele se fac în locaţii memorabile - cum ar fi Turnul Eiffel, Mănăstirea Voroneţ ori stadionul Old Trafford -, care slujesc de decor pentru personajul principal. Dar nişte selfiuri mai bengoase se înfăptuiesc alături de o personalitate, de preferinţă actor, sportiv sau, şi mai bine, un miliardar celebru. George Clooney e foarte bun pentru asta, dar la nevoie merge şi Bănică sau Tudor Chirilă. Dacă l-ai prins pe Messi te poţi declara şi tu un campion mai mâţâţel, dar dacă nu l-ai prins, merge şi Mutu. În lipsa unui bogătaş texan, te poţi consola cu unul arab, sau chiar cu Ţiriac. Alte selfiuri se fac alături de un animăluţ simpatic sau cu un obiect cu valoare estetică sau emoţională deosebită.

Câţiva membri ai unei grupări de rebeli din Siria şi-au făcut şi ei, ca băieţii, un selfie. Lângă o bombă, că nu erau să-şi facă lângă un tablou de Rembrandt. Numai că bomba a explodat. Nu e ghinion, ci e noroc. Pentru că aşa a apărut cel mai cool selfie din toate câte s-au făcut până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai cool selfie din lume.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Cel mai cool selfie din lume4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei