Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel a fost desemnat din nou “Cel mai inovator brand auto”

Opel este un lider în dezvoltarea de maşini şi tehnologii ce stabilesc tendințe. Din nou, marca germană a fost desemnată “Cel mai inovator brand” în domeniul produselor auto în cadrul ceremoniei Plus X Award din Köln. Producătorul de automobile a câştigat prestigiosul premiul de inovare pentru a treia oară din 2010, apărându-şi cu succes titlul de anul trecut.

După ce a acordat deja numeroase premii în luna februarie pentru noile Opel Adam, Cascada și Mokka, juriul internaţional a dat producătorului Opel alte opt premii: noul model decapotabil Cascada a impresionat juriul cu acoperişul din textil cu finisaje și material de înaltă calitate și portbagajul bine conceput, punctând în categoriile de ”Înaltă Calitate, Ușurință la utilizare și Funcționalitate”, în timp ce sistemele de siguranță activă au primit o distincție pentru Funcționalitate.

Scaunele Opel, certificate de Aktion Gesunder Rücken (Asociaţia Pentru un Spate Sănătos), se disting prin ergonomia ridicată. La rândul său, Zafira Tourer BiTurbo a primit Premiul X Plus pentru ”Înaltă Calitate, Ușurință la utilizare și Funcționalitate”.

Opel a avut un total de 21 de titluri Plus X Award în acest an. În afară de cele de mai sus, Cascada, Zafira Tourer BiTurbo și sistemul de transport biciclete FlexFix al Adam s-au evidenţiat în categoriile lor ca "Cel mai bun produs al anului 2013."

"Suntem mândri că am fost votaţi din nou drept cea mai inovatoare marcă de către experții Plus X Award", a declarat directorul de marketing Opel, Andreas Marx. "Acest rezultat arată că noile noastre modele și tehnologii sunt întâmpinate cu entuziasm de durată și sunt capabile să treacă testul în toate privințele: şi în cazul experților, și în cel al clienților noștri."

În fața unui public de peste 300 de invitaţi din industrie și comerț, precum și personalități din societate, mass-media și politică, juriul a dat verdictul în cadrul celei de-a zecea ediţie Plus X Award.

Ei au avut de ales din mai mult de o mie de produse din domenii precum tehnologie, sport şi lifestyle, iar cele mai bune au fost premiate cu premiul pentru inovație la nivel internațional.

Oaspeții au avut posibilitatea de a experimenta modelele Opel în drumul lor spre sala de ceremonii, cabrioletul Cascada și crossoverul Mokka fiind folosite pentru serviciile de transfer.

Opel a expus, de asemenea, concepte moderne pentru viitor, cum ar fi mini-crossover-ul urban cu trei uşi Adam Rocks și vehiculul RAK cu emisii zero.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel a fost desemnat din nou “Cel mai inovator brand auto”.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel a fost desemnat din nou “Cel mai inovator brand auto”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei