Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 115 (5322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Renault Captur a ajuns în România

 

Renault a adus pe piața locală cel mai nou model al său. Crossoverul Captur a debutat pe piața românească în cadrul unui eveniment desfășurat recent la București. Noul model este disponibil începând din 21 mai, în toată reţeaua Renault, cu preţ de pornire de 12.600 euro,TVA inclus.

Primul crossover urban al Renault îmbină armonios elemente din trei universuri auto: stilul expresiv și poziția de condus specifică unui SUV, habitabilitatea și modularitatea unui monovolum precum și manevrabilitatea și plăcerea de a conduce specifice unei berline compacte.

Mihai Bordeanu, Director de Marketing Renault România, a declarat: „Ne-am dorit să îi facem noului Renault Captur o lansare care să transmită inovațiile cu adevărat spectaculoase pe care le aduce consumatorilor într-un cadru care să reflecte spiritul acestei mașini creată pentru a răspunde așteptărilor unei generații deschise către nou, caracterizate de entuziasm și nelimitate de prejudecăți. Știm că această mașină se încadrează perfect în stilul de viață urban și liber și sperăm să fie bine primită de cei care își doresc o mașină frumoasă și practică.”

Renault Captur propune o serie de inovații practice, în premieră pentru segmentul său și se evidenţiază prin stilul distinctiv și personalizare, design expresiv ce se înscrie în  noua strategie a mărcii, siluetă fluidă și armonioasă subliniată de parbrizul înclinat și alungit, personalizare ofertantă, realizată direct în uzină, ce permite peste două sute de combinații posibile pentru exterior și peste o sută de soluții pentru habitaclu.

Noul Captur dispune de card de acces și demaraj, standard pentru toată gama, faruri de zi LED, standard pentru toate versiunile, camera video pentru marșarier, tehnologiile ESP și Hill Start Assist, geamuri electrice față și spate, oglinzi electrice, tableta multimedia integrată R-LINK, cu ecran tactil de 7 inch (18 cm).

Clienții pot alege între versiuni cu transmisie manuală sau automată cu dublu ambreiaj cu 6 trepte de viteză (EDC).

Gama de motorizări include noul propulsor Energy TCe 120  asociat unei cutii de viteze EDC cu 6 trepte de viteză (consum mixt 5,4 l / 100 km și emisii 125 g CO2/ km), unitatea  3 cilindri pe benzină, Energy TCe 90, cel mai economic din categoria sa: consum mixt 3,7 l / 100 km si 96 g CO2 / km și un turbodiesel de 90 de cai putere.

Preţurile de listă pornesc de la 12.600 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique EnergyTCe 90 și ajung până la 17.200 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy TCe 120 EDC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Captur a ajuns în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault Captur a ajuns în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei