Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW dezvăluie conceptul viitorului Seria 4

BMW plănuiește o nouă generație de coupe-uri. Fanii mărcii trebuie să uite de Seria 3 Coupé şi Cabriolet și să-și îndrepte atenția spre un produs complet nou. Acum, prin prezentarea conceptului Concept Seria 4 Coupé, a patra generaţie a modelului coupé sport de clasă medie, marca germană doreşte să se impună încă o dată în această categorie de automobile atât de spectaculoasă.

Modelul Seria 4 Coupé adaugă o nouă dimensiune calităţilor BMW Seria 3 Coupé în privinţa esteticii, dinamicii şi eleganţei. "4" nu numai că reprezintă începutul unui nou ciclu, ci înseamnă şi apogeul unei curbe de dezvoltare.

Cel mai nou membru al nomenclatorului creat de BMW pe baza tradiţiei deschise de coupé-urile din BMW Seria 6 şi BMW Seria 8, "4" se evidenţiază prin sportivitatea mai mare, nivelul ridicat de exclusivitate şi o diferenţiere mai clară de gama BMW Seria 3.

La exterior se remarcă pasiunea pentru proporţiile ideale de coupe şi, în acelaşi timp, specifice pentru limbajul de design BMW: volumele arcuite sunt împinse spre înapoi, către roţile care asigură propulsia. În interior, experienţa BMW Individual, calitatea fabricaţiei şi materialele alese cu atenţie sunt combinate pentru a crea o ambianţă deosebită. Rolul BMW Individual în dezvoltarea BMW Concept Seria 4 Coupé subliniază preocuparea pentru calitate şi exclusivitate, trăsăturile definitorii pentru programul de personalizare al mărcii.

Dimensiunile BMW Concept Seria 4 Coupé conferă automobilului o prezenţă impunătoare. Ampatamentul (2.810 mm) este mai lung cu 50 mm decât cel al actualului Seria 3 Coupé, în timp ce ecartamentul faţă a fost extins cu 45 mm (1.545 mm), iar cel spate cu 80 mm (1.593 mm). Cu o lăţime de 1.826 mm, BMW Concept Seria 4 Coupé este mai lat cu 44 mm decât predecesorul său, linia acoperişului este coborâtă cu 16 mm (1.362 mm) şi este şi mai lungă (4.641 mm) - toate acestea duc la proporţii dinamice excepţionale.

Un model BMW Coupé este înconjurat de o aură fascinantă, iar o simplă privire spune observatorului tot ce trebuie să ştie despre experienţa condusului care îi este oferită.

Culoarea exterioară Liquid Metal Silver, dezvoltată exclusiv pentru acest concept, insuflă o doză suplimentară de energie în interacţiunea dintre contururi şi suprafeţe.

În interior, BMW Concept Seria 4 Coupé urmează reţeta tradiţională BMW, care combină sportivitatea şi stilul exclusivist. Interiorul învăluie conducătorul în stilul specific BMW, orientat spre cel de la volan. Cele mai importante butoane de control sunt grupate ergonomic în linii orizontale, în jurul conducătorului pentru ca toate funcţiile să îi fie la îndemână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW dezvăluie conceptul viitorului Seria 4.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW dezvăluie conceptul viitorului Seria 40.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei