Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW Seria 6 Gran Coupe, creat în spiritul luxului

 

BMW extinde încă o dată portofoliul de modele prin unul dintre cele mai elegante şi exclusiviste modele pe care marca le-a creat vreodată. Noul Seria 6 Gran Coupe stabileşte referinţe noi în segment printr-o serie de tehnologii unice, de avangardă. Luxosul coupe vine încă de la debut cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, cele mai noi motorizări, dar şi cu o serie extinsă de sisteme care îmbunătăţesc eficienţa, aşa cum este sistemul Auto Start-Stop, disponibil la toată gama de propulsoare.

De asemenea, sunt oferite încă de la început şi opţiuni extinse de personalizare care includ oferta BMW Individual şi pachetul M Sport. Preţul de pornire pentru România este de 67.400 Euro fără TVA.

Cu o lungime de 5.007 milimetri şi un ampatament de 2.968 milimetri, BMW Seria 6 Gran Coupe se remarcă printr-un spaţiu interior şi o ergonomie deosebit de remarcabile. Spaţiul generos este demonstrat şi de un al treilea loc în spate într-o configuraţie 4+1 locuri şi de volumul portbagajului de la 460 litri.

Interiorul exclusivist are conducătorul auto în prim plan, panoul de bord este asimetric şi orientat uşor către şofer.

Toate motoarele dispun de tehnologia TwinPower Turbo: 640i Gran Coupé (320 CP), 640d Gran Coupé (313 CP), 650i Gran Coupé (450 CP). Toate cele trei propulsoare sunt echipate standard cu transmisie sport automată cu opt trepte şi comutator Driving Experience Control. Toate modelele dispun de funcţii care asigură o eficienţă crescută, precum sistemul Auto Start-Stop, recuperarea energiei la frânare sau gestionarea inteligentă a echipamentelor auxiliare electrice.

Tehnologia şasiului, una de avangardă, include standard servodirecţie electrică şi control dinamic al amortizoarelor, în timp ce direcţia activă integral şi Adaptive Drive sunt disponibile opţional. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este disponibil încă de la lansare pentru BMW 650i Gran Coupé.

Construcţia ultrauşoară inteligentă preia elementele de la BMW Seria 6 Coupé şi BMW Seria 6 Cabriolet: uşi din aluminiu, cu geamuri laterale fără ramă, capotă din aluminiu, tehnologie a şasiului cu suspensii realizate în mare parte din aluminiu, panouri laterale faţă din termoplastic, capotă a portbagajului din fibră de sticlă.

Gama de dotări BMW ConnectedDrive include sistem de parcare laterală automată, avertizare în caz de coliziune cu funcţie de frânare bazată pe cameră video şi cea mai nouă generaţie BMW Head-Up Display. Lista de opţiuni include sistem de sonorizare Bang & Olufsen High-End Surround, scaune Comfort şi scaune sport, scaune active, ventilare a scaunelor, piele Exclusive Nappa, aplicaţii ceramice, scaune spate încălzite şi control multizonal automat al climei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 6 Gran Coupe, creat în spiritul luxului.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 6 Gran Coupe, creat în spiritul luxului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei