Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW dezvăluie la Geneva conceptul M135i

BMW a avut cu ce se lăuda la ediția din acest an la Geneva. Simultan cu premiera mondială a primelor automobile BMW M Performance, prototipul  unui viitor model din această categorie nouă de produse a fost prezentat la ediţia din acest an a salonului elvețian. Se numește Concept M135i și utilizează potenţialul dinamic al noului BMW Seria 1 pentru prototipul primului automobil BMW M Performance ce dispune de motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie.

Datorită aspectul sportiv, automobilul compact cu trei uşi transferă calităţile specifice modelelor BMW Performance spre un alt segment. Automobilele BMW M Performance oferă simbioza ideală între performanţele remarcabile şi utilizarea zilnică. Se foloseşte întreaga experienţă BMW M în deceniile petrecute în motorsport pentru dezvoltarea principalelor componente: şasiul şi tehnologia suspensiei, caracteristicile aerodinamice, sistemul de frânare.

Motorul pe benzină utilizat - cu şase cilindri dispuşi în linie, tehnologie M Performance TwinPower Turbo şi o putere maximă de peste 300 CP - creează condiţiile ideale pentru o dinamică excelentă în segmentul compact premium. În combinaţie cu transmisia spate - unică în această segment -, asigură inegalabila plăcere a condusului atât de tipică pentru BMW.

Precizia direcţiei este susţinută de tehnologia suspensiei şi un sistem de frânare sport M, adaptat perfect pentru performanţele superioare ale acestui model. Jante M din aliaj uşor, de 18 ţoli, cu design "double spoke" completează caracterul sportiv al prototipului.

Bara faţă a prototipului are designul M specific, care semnalizează o orientare clară spre drum. Se disting şi prizele largi de aer, concepute pentru a face faţă cerinţelor de răcire a motorului puternic. Discurile de frână mari întăresc apetitul pentru performanţă al noului model. Flapsurile tridimensionale din prizele de aer sunt o trimitere la lumea motorsportului.

Designul specific al părţii spate de la BMW Concept M135i accentuează lăţimea maşinii. Această impresie este sporită mai ales de modelarea tridimensională a suprafeţelor şi de secţiunea inferioară a barei spate, finisată în culoarea Dark Shadow metalizat. Bara spate cuprinde cele două ţevi de eşapament ale sistemului de evacuare, finisate în nuanţă crom închis.

Capacele retrovizoarelor de la BMW Concept M135i, de culoare Ferric Grey, şi contururile geamurilor laterale, în echipare BMW Individual High Gloss Shadow Line, sunt alte particularităţi specifice automobilelor BMW M Performance.

În versiunea cu trei uşi, BMW Concept M135i este o prezenţă mai sportivă a noului BMW Seria 1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW dezvăluie la Geneva conceptul M135i.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW dezvăluie la Geneva conceptul M135i0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei