Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2011 - Anul XVI, nr. 194 (4792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Opel va avea patru premiere mondiale la salonul german

Opel se va prezenta la Frankfurt cu numeroase noutăți care vor incita interesul unui segment larg de clienți. Acasă la ea, marca germană va avea o desfășurare impresionantă, patru noi modele de serie fiind pregătite să debuteze în premieră mondială. Vor fi prezentate noul coupé compact Astra GTC, noul monovolum Zafira Tourer şi următoarea generaţie a furgonului Combo

În plus, modelul de serie Ampera, primul autovehicul electric cu autonomie extinsă din Europa adecvat utilizării zilnice, va fi expus la stand chiar înainte de a ajunge la dealeri în primele ţări în care va fi disponibil. Opel va demonstra prin intermediul portofoliului său extins de modele ecoFLEX, că există încă potenţial de reducere a consumului de carburant pentru sistemele de propulsie convenţionale. La Frankfurt vor fi prezentate şapte modele noi din gama Opel ecoFLEX.

Totuși, elementul principal al conferinţei de presă la standul Opel va fi dezvăluirea în premieră a unui autovehicul experimental ce explorează o nouă interpretare a mobilităţii.

 

Astra GTC, Zafira Tourer și Combo, urcă pe scenă pentru prima dată

Designul noului Astra GTC promite o dinamică a conducerii de excepţie. Coupé-ul compact şi agil al Opel asigură o conducere de maximă precizie, datorită suspensiei față exclusiviste, de înaltă performanţă. La lansare este disponibilă o gamă de motoare pe benzină şi diesel ce dezvoltă o putere între 120 şi 180 CP.

Noul Zafira Tourer stabilește noi standarde pentru versatilitatea şi ambianța interiorului, datorită conceptului de scaune Flex7, acum reproiectat. Un „Lounge pe roţi” care aduce în segmentul monovolumelor valorile şi calităţile premium, tehnologiile inovatoare şi designul sculptural, dinamic de la modelul Insignia.

Noul model Combo este un autovehicul versatil, creat pentru lucru, familie şi agrement. Este disponibil cu cinci motoare: patru motoare diesel şi unul pe benzină. Combo va fi disponibilă cu cinci sau şapte locuri, cu două ampatamente, cu caroserie cu geamuri sau în versiunea de panel van.

 

Electricul Ampera se îndreaptă spre lansarea de piaţă

Modelul Ampera este primul autovehicul electric fabricat de un producător european care asigură mobilitate în „orice loc şi în orice moment” şi va fi disponibil în primele reprezentanțe Opel la sfârşitul acestui an. Sistemul de propulsie electric ce dezvoltă o putere de 150 CP este alimentat de o baterie litiu-ion, cu puterea de 16 kWh.

În funcţie de stilul de conducere, tipul de teren şi temperatură, aceasta asigură funcţionarea în modul electric pe o distanţă între 40 şi 80 de kilometri, fără emisii de gaze – absolut suficient pentru majoritatea călătoriilor zilnice din Europa. Datorită sistemului de extindere a autonomiei, sunt posibile călătorii de peste 500 de kilometri, fără necesitatea de a opri la o staţie de alimentare.

 

Noi versiuni ecoFLEX, de la Meriva la Insignia

Opel prezintă în premieră la Frankfurt noi modele ecoFLEX, reprezentante de vârf pentru clasele din care fac parte în privinţa consumului de carburant şi a emisiilor de CO2:  Meriva 1.3 CDTI (109 g CO2/km), Astra 1.7 CDTI (99 g CO2/km), Insignia 1.4 Turbo (pe benzină, 134 g CO2/km) şi Insignia 2.0 CDTI (115 g CO2/km), precum şi versiunile ecoFLEX ale modelelor Astra GTC şi Zafira Tourer, care debutează, de asemenea.

Multe dintre cele peste 60 de variante ecoFLEX disponibile în momentul de faţă se pot comanda cu tehnologia Start/Stop. Sistemul Start/Stop, dezvoltat de Opel, va fi disponibil până în primăvara anului 2012 în 34 de combinaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel va avea patru premiere mondiale la salonul german.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel va avea patru premiere mondiale la salonul german0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei