Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Hyundai ix20 deține cea mai mare valoare reziduală în segmentul MPV

Hyundai abia a debutat în clasa monovolumelor și începe deja să primească rezultate pozitive. Lansat spre sfârșitul toamnei, noul Hyundai ix20 s-a instalat ca lider al segmentului său în ceea ce priveşte eficienţa, siguranţa şi acum, valoarea reziduală. Conform analizei desfăşurate pe principalele pieţe europene, cel mai recent model Hyundai va reţine un procent din preţul său original mai mare decât cel al concurenţilor.

Studiile independente desfăşurate de Bähr & Fess în Germania au relevat că ix20 va reţine, după patru ani şi 45.000 km., 54,5% din preţul iniţial. Comparativ, modelele Citroën C3 Picasso (53%), Kia Venga (50%), Skoda Roomster (47,5%) şi Renault Modus (47%) prezintă valori substanţial mai reduse. Studiul efectuat de Bähr & Fess relevă de asemenea că aceşti concurenţi au o rată mai mare de depreciere nu doar procentual, ci şi valoric, în comparaţie cu ix20. În perioada mai sus menţionată, modelul Hyundai pierde doar 6.411 euro, în vreme ce Venga (7.868 euro), Modus (6.731 euro), Roomster (6.904 euro) şi C3 Picasso (7.121 euro) se depreciază mai puternic.

Rezultatul obţinut în Germania este valabil şi pentru Italia, unde ix20 înregistrează valori reziduale mai bune decât concurenţii săi europeni. Publicația Quattroruote informează că după şase luni valoarea reziduală a modelului ix20 - 68% - o va depăşi pe cea a modelului Meriva (67%) şi pe cea a modelului C3 Picasso (65%).

Între timp, în Regatul Unit, cel mai mare furnizor de informaţii auto - EurotaxGlass’s - a previzionat o valoare reziduală de 37,4% pentru ix20 după patru ani şi 60.000 km. Această valoare este semnificativ mai mare decât cea a rivalilor Renault Modus (35,9%), Skoda Roomster (32,2%), Opel Meriva (31,3%) şi Citroen C3 Picasso (27,8%).

Allan Rushforth, vicepreşedintele Hyundai Motor Europe, a afirmat: “Valoarea reziduală a noului ix20, cea mai mare din clasa sa, îi oferă acestui model un alt avantaj concurenţial semnificativ, pe lângă emisiile CO2 reduse, excepţionalii parametri de siguranţă şi garanţia de inegalat – Five Year Triple Care. Modelul ix20 a fost conceput şi dezvoltat astfel încât să satisfacă aşteptările europenilor, iar valorile reziduale previzionate de cele mai mari companii de profil din Europa reflectă acest fapt. Cumpărătorii din ambele sectoare – flotă auto şi retail – vor avea de câştigat de pe urma costului redus de întreţinere pe perioada unui ciclu normal de viaţă.”

“Five Year Triple Care s-a dovedit un avantaj major pentru clienţi. Cinci ani de garanţie nelimitată, cinci ani de asistenţă tehnică rutieră şi cinci ani de verificări tehnice gratuite au un efect pozitiv asupra valorii reziduale şi îi conferă modelului ix20 un avantaj major”, a adăugat Allan Rushforth.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai ix20 deține cea mai mare valoare reziduală în segmentul MPV.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai ix20 deține cea mai mare valoare reziduală în segmentul MPV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei