Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2009 - Anul XIV, nr. 213 (4199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Mercedes prezintă noul SLS AMG, înlocuitorul celebrului SLR McLaren

Mercedes continuă tradiţia de a construi maşini exclusiviste şi foarte puternice. După reputaţia dobândită cu fenomenalul SLR, dar cu o experienţă neplăcută a colaborării cu englezii de la Mc Laren, propunerea de a avea un bolid de producţie proprie a fost votată în unanimitate.
Astfel, locul celebrului SLR va fi luat de un model complet nou, SLS AMG, o interpretare contemporană a clasicului Mercedes 300SL. Prefaţat pe cale oficială, SLS AMG se pregăteşte să dea ochii cu publicul larg. La fel ca şi în cazul vechiului SLR, modelul care îl va înlocui va beneficia şi de o versiune cabrio.
Noua sportivă de top Mercedes încearcă să impună noi standarde în domeniu, nu doar la nivel competitiv, ci şi tehnologic. SLS AMG va dispune de frâne din carbon ceramic, un şasiu realizat integral din aluminiu, cu o structură avansată care înseamnă nu doar o masă mai uşoară de propulsat ci şi o rezistenţă sporită la impact. Interiorul va îmbrăca forme pur sportive asortate cu materiale fine, inserţii din fibră de carbon şi ornamente din metal. Dezvoltată împreună cu colegii de la AMG, noua sportivă de top va avea tracţiunea pe puntea spate şi un propulsor V8 de 571 de cai putere ce se dezlănţuie la 6.800 rpm.
Motorul cu o cilindree de 6.300 cmc este amplasat în spatele axei frontale şi va dispune de o cutie automată cu şapte trepte de viteză, botezată SpeedShift, care promite performanţe răsunătoare şi un comportament rutier de invidiat.
Cu ajutorul unui sistem denumit Race Start, noul model va putea demara de la 0 la 100 de km/h în 3,8 secunde şi atinge o viteză maximă de 315 km/h (cifrele sunt provizorii).
„Mercedes-Benz SLS AMG este un supercar menit să ridice pulsul tuturor entuziaştilor. SLS AMG este emoţie pură şi simplă şi sunt încrezători că va deveni un clasic între maşinile sportive ale erei noastre”, a spus Dieter Zetsche, directorul Mercedes-Benz.
În echiparea standard, noul SLS va include sistemele Thermotronic, funcţia de pilot automat cu Speedtronic, sistemul de asistenţă la parcare, senzori de ploaie şi Keyless Go. Opţional, clienţii noului SLS AMG vor putea alege sistemul de sunet Bang&Olufsen, tapiţerie din piele, Media Interface şi pachetul Interior Carbon.
Viitorul bolid va dispune de portiere de tip fluture, cu o deschidere de 70 de grade, şi o repartiţie a maselor pe punţi de 48% faţă şi 52% spate.
Cu o greutate de 1.620 kg, SLS AMG va avea un raport masă/putere excelent: de numai 2,84 kg/CP. Mercedes informează că programul de teste se va încheia la sfârşitul acestui an, maşina de serie urmând să fie lansată oficial în primăvara lui 2010.
Noul supercar Mercedes are un preţ de pornire de 177.310 euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes prezintă noul SLS AMG, înlocuitorul celebrului SLR McLaren.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes prezintă noul SLS AMG, înlocuitorul celebrului SLR McLaren0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei