Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Mini Crossover, începutul aventurilor 4X4

Mini şi-a făcut curaj şi a încălcat legile tradiţiei. Au ales capitala Franţei pentru a prezenta în premieră mondială un vehicul insolit, dar nu extraordinar, nou dar nu ieşit din tipare.

Crossover Concept anunţă intenţia britanicilor de a pătrunde pe segmentul SUV, o idee imposibil de acceptat în urmă cu câţiva ani. Modelul nu aduce nimic deosebit în ceea ce priveşte stilistica sau maximizarea spaţiului interior, dar promite să schimbe atitudinea şi locaţiile unde pot fi văzute cel mai des micile bijuterii din Albion.

Sistemul de tracţiune integrală, garda la sol şi echipamentul de protecţie pentru motor şi rezervor sunt indiciile care ne spun cam pe unde se vor aventura viitoarele modele 4x4 de buzunar.

Prototipul este primul automobil Mini cu o lungime mai mare de 4 metri, dar şi cu o înălţime neobişnuit de mare, aproape 1,6 metri. Cu un ampatament de 2,61 metri şi un plafon ce poate fi deschis, Crossover Concept este mai mult decât un simplu Mini. Accesul spre interior este foarte facil, vizibilitatea asupra şoselei este superioară oricărui Mini, iar tracţiunea integrală va purta viitorul model de serie prin locuri unde nici un alt proprietar de Mini ar fi cutezat să meargă.

La interior sunt patru scaune individuale, ce pot fi ajustate cu până la 13 centimetri oferind mai mult spaţiu pasagerilor din spate. Având cel mai spaţios habitaclu dintre toate maşinile Mini, conceptul Crossover iese în evidenţă şi prin modul de dispunere al bordului şi consolei centrale, cu toate comenzile dispuse pe sistemul MINI Centre Globe - un afişaj electronic tridimensional sub formă de glob, în care sunt integrate butoanele pentru sistemele audio, de navigaţie şi comunicaţii.

Pe lângă accesul facil şi posibilităţile de personalizare ale interiorului, ceea ce atrage atenţia în mod deosebit este şina cu întrebuinţări multiple, poziţionată între bord şi portbagaj care se comportă ca un canal de comunicare între pasageri, ei având posibilitatea de schimba sau depozita obiecte felurite. Dacă interiorul ne arată clar că munca nu s-a încheiat aici, exteriorul pare să prezinte liniile finale ale viitorului model de serie. Designerii nu s-au obosit să iasă din tiparele specifice mărcii britanice, singura noutate fiind desenul blocurilor optice faţă - în formă de lacrimă, stopurile şi pavilionul.

Aspectul robust al conceptului Mini este dat de pneurile şi jantele cu dimensiuni generoase, garda la sol ridicată dar şi bosajele din plastic negru. Pentru a respecta ţinuta specifică unui crossover, prototipul este echipat cu scuturi de protecţie din metal.

MINI Crossover Concept anticipează viitorul model de serie care, potrivit oficialilor mărcii, va sosi pe piaţă anul viitor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini Crossover, începutul aventurilor 4X4.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mini Crossover, începutul aventurilor 4X45.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cool trimis de
(10 oct 2008, 11:14:55
Una dintre cele mai frumoase masini. Nu stiu in schimb cat de fiabile si cat de atractive financiar sunt.

Sunt masini care se adreseaza unui segment ingust daca ne luam numai dupa nr. de locuri din spate - 2. Deci babacii nu mai au loc....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei