Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Golf VI se lansează în octombrie şi în România

Volkswagen mai are doar o lună până la marea lansare. Golf VI, cel mai aşteptat automobil din acest an, va intra peste câteva săptămâni şi pe piaţa locală.

Cu o carte de vizită impresionantă, modelul care are deja peste 26 de milioane de clienţi în întreaga lume este pregătit să ia cu asalt segmentul C, unde de 34 de ani îşi domină adversarii fără drept de apel.

Porsche România, importatorul general al mărcii Volkswagen, anunţă că automobilul din clasa compactă va fi disponibil şi pe piaţa locală din luna octombrie la fel ca în restul ţărilor europene. Decizia luată de compania germană poate fi considerată o recunoaştere a faptului că România a depăşit statutul de piaţă emergentă, având în vedere faptul că în ultimii ani vânzările de automobile noi ale mărcii Volkswagen au crescut aproape exponenţial.

În acelaşi timp ne putem aştepta şi la o surpriză, o lansare simultană pe pieţele bătrânului continent, ceea ce ar constitui o premieră în cazul lui Golf.

Cum modelul nu duce lipsă de fani în ţara noastră, şi cea de a şasea generaţie va trezi interesul clienţilor de vârste diferite, dar în special al celor tineri.

Pentru piaţa autohtonă va fi disponibilă o gamă ce include şase motorizări, din care două diesel şi patru pe benzină. Toate propulsoarele corespund standardelor de poluare Euro 5, iar consumul a fost redus cu până la 28% graţie introducerii transmisiei DSG, dar şi a tehnologiei de injecţie common-rail pentru agregatele pe motorină şi TSI pentru unităţile pe benzină. Golf VI va alinia propulsoare diesel de 2.0 litri de 110 şi 140 de cai putere şi pe benzină de 80, 102, 122 şi 160 de cai putere.

În funcţie de versiune, consumul de carburant variază între 4,5 litri la 100 de kilometri pentru motorul diesel de 110 CP şi ajunge la 6,3 litri în cazul unităţii pe benzină de 1.4 litri şi 160 CP.

Noul Golf VI va miza mai mult ca oricând pe siguranţa oferită pasagerilor. Fie că vorbim de sisteme de securitate pasivă sau activă, modelul din clasa compactă este la înălţime. Şapte airbaguri, direcţie asistată la parcare, un nou sistem ESP şi tehnogia ACC (automatic cruise control) sunt doar o parte din dotările noii generaţii care exprimă un sentiment de linişte şi încredere.

La partea de design, Volkswagen a mers pe ideea de a conferi maşinii un exterior cu linii precise păstrând tiparele unui hatchback clasic, dar actual.

Din punct de vedere stilistic vorbim, din păcate, doar de o evoluţie şi nu de o revoluţie, aşa cum poate mulţi s-ar fi aşteptat. Schimbările sunt mai pregnante la interior, unde şi-au făcut loc materiale mai calitative, o planşă de bord nouă, instrumentar de bord cu elemente cromate inspirate de la Passat CC.

Data exactă a lansări şi preţul de listă al noului Golf VI vor fi comunicate cu ceva timp înainte de lansarea oficială pe piaţa românească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Golf VI se lansează în octombrie şi în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Volkswagen Golf VI se lansează în octombrie şi în România3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Golf 6 trimis de
(10 sep 2008, 10:46:23
O masina interesanta dar seamana extrem de bine cu precedentul model. Atat la designul exterior cat si in ceea ce priveste motorizarile. Noutatea ar fi redesenarea interiorului si cutia automata cu 7 trepte pentru cine o fi interesat de asa ceva.

Un posesor de Golf 5 nu stiu ce motiv ar avea sa-si cumpere un Golf 6.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei