Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 6 va separa luxul

BMW căută să afle ce vrea consumatorul, actualul sau potenţialul cumpărător de la fiecare model în parte. Deşi e greu de crezut că ar exista proprietar de BMW decepţionat de alegerea făcută, se pare că germanii s-au autosesizat, după ce au identificat o pătură de clienţi ce nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu fabricantul german. Clienţii Seriei 6 sau arătat contrariaţi de faptul că o maşină pentru care plăteşti între 72.000 şi 92.000 de euro nu este îndeajuns de competitivă ca performanţe dinamice, în timp ce alţii spun că automobilul este de un lux ireproşabil. Greu de mulţumit pe toată lumea, dar nu şi imposibil. BMW a decis ca începând cu următoarea generaţie, programată să debuteze între 2010 şi 2011, să fie disponibile două ediţii distincte: sport şi lux. Mai mult ca sigur, pentru a nu fragmenta grupa de consumatori fideli Seriei 6, BMW va păstra în gamă şi puternicul M6, urmând ca varianta sport promisă să fie ceva mai cuminte. Cât despre versiunea de lux este de aşteptat ca aceasta să fie peste ceea ce oferă în prezent gama Individual. Surse din cadrul companiei germane au mai furnizat şi un detaliu important, noua generaţie Seria 6 va fi o versiune în două uşi a conceptului CS prezentat anul trecut la Shanghai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 6 va separa luxul.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 6 va separa luxul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Masini de Lux trimis de
( 8 ian 2008, 08:32:02
Urmaresc rubrica auto zilnic dar sunt un pic dezamagit.

Vad ca in ultima vreme v-ati profilat numai pe prezentarea unor masini de lux. Ziarul Monitorul de SV este destinat cetatenilor acestui judet. Cred ca ar fi mai corect si mai indicat daca ati prezenta macar din cand in cand si masini pt buzunarele noastre. Sincer sa fiu nici pe mine si nici pe vecinul meu Mitica nu ne intereseaza seria 6 sau 7 de la BMW. Ne-ar interesa niste masini accesibile, adica pana in 30.000 Euro!

De ce nu ne prezentati noul Golf 6, noul Opel Corsa sau Vectra, noua Dacia etc. etc.

Dupa cum bine stiti cei din Suceava care isi pot permite unele dintre masinile prezentate de d-voastra se pot numara pe degete.

No offence!

2.   Lux vs casual trimis de
( 8 ian 2008, 11:45:18
Salutare Pablo. De curiozitate de cand urmaresti rubrica auto? Nu ne aducem aminte sa fi discutat exclusiv despre marci premium. Departe de noi gandul acesta. Pe de alta parte, ca simplu exemplu, daca te uiti numai in pagina de astazi, sunt trei marci Dacia, Opel si Peugeot, care nu sunt de lux. Ieri am vorbit despre Mazda si Chevrolet....Incercam sa pastram un oarecare echilibru. Rubrica din ziar nu este destinata celor care cauta masini de pana in 30.000 de euro, sau celor care vor automobile de peste 30.000. Intentia este de a prezenta ce este nou pe piata, tendinte ale viitorului, concepte, dar si modele curente. Daca ai fi urmarit cu atentie rubricile anterioare ai fi observat ca Golf, Corsa si Vectra chiar au avut parte de o atentie deosebita din partea noastra. Dar nu putem scrie la nesfarsit despre aceste modele. Nu iti dau dreptate ca masinile prezentate aici trebuie sa fie neaparat dominante pe strazile judetului. Nu acesta este criteriul determinativ pentru un editor auto.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte