Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Off-road

Jeep avertizează: Ultimate nu are frontiere

"

În ochii şi mintea americanilor Wrangler este dominatorul segmentului maşinilor de teren. În realitate cam aşa şi este. Veteranul 4x4 de la Jeep are acum noi motive pentru a arăta de ce Wrangler este stăpânul suprem al terenului. Ultimate Concept este surpriza producătorului american pregătită pentru cel mai tare salon de tunning din lume, SEMA, ce se va desfăşura luna viitoare în patria cazinourilor Las Vegas. Noul model este o combinaţie rar întâlnită în lumea auto. Unlimited Concept este un mix mortal între lux, putere şi imagine solidă şi conform autorului maşina este capabilă să răspundă la eterna întrebare a amatorilor de aventuri extreme: cât de departe poţi merge cu Jeep Wrangler? Sub capotă se află un motor de origine HEMI, un monstru mecanic V8 cu o cilindree de 6400 cmc suficient pentru a parcurge în linişte porţiuni de teren stâncoase sau mlăştinoase. Unitatea pe benzină va genera aproape 500 de cai putere distribuţi echitabil la fiecare punte şi roată prin intermediul unei transmisii automate. Tracţiunea este integrală nepermanentă cu varii posibilităţi de a schimba modul lucru al sistemului 4x4 funcţie de condiţiile de drum. Spartanul SUV a fost conceput de Mark Allen designer şef în cadrul departamentului de dezvoltare pentru camionete Jeep/Dodge. Nu este de mirare că Ultimate Concept are o constituţie fizică puternică aşezată pe anvelope i BF Goodrich Mud Terrain cu diametru de 35″ şi montate pe jante din aluminiu forjat de 18 inch, gardă la sol mărită, inserturi din crom masiv la exterior pentru praguri şi bara de protecţie frontală. Geamurile fumurii şi caroseria îmbrăcată în vopsea metalizată sunt două accesorii obligatorii pentru un Wrangler ce se autointitulează Unlimited şi are pretenţia de a fi şi un off-road tunat la cel mai înalt nivel. Interiorul candidează la titlul „best off” mulţumită calităţii materialelor, superioare chiar unui Grand Cherokee. Scaunele sunt tapiţate în piele Nappa de culoare orange, conturate tot cu piele vopsită în gri închis. Instrumentarul de bord îţi fură ochii. Efectul vopselei de culoarea argintului satinat în combinaţie cu nuanţa Argent Pearl este unul „devastator”. Interiorul mai găzduieşte un sistem multimedia cu DVD şi ecrane de tip LCD pentru pasagerii din faţă şi spate. Wrangler Ultimate, este după noi, un Jeep cu ştaif. Este cel mai bizar 4x4 un amalgam de rafinament, performanţă şi prestanţă unică.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jeep avertizează: Ultimate nu are frontiere.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeep avertizează: Ultimate nu are frontiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei