Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 205 (5412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Asociaţia Litoral: În această vară românii au cheltuit mai puţin la mare

Numărul de turişti în staţiunea Mamaia a crescut în acest sezon estival cu până la 5 la sută, dar a scăzut în sudul litoralului, spune preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, precizând că românii au cheltuit mai puţin în această vară pe litoral.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, la deschiderea Bursei Litoral Delta - Dunării, că în această vară românii au ales litoralul românesc în locul altor zone de la mare şi că va continua campania de promovare a acestei destinaţii turistice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În ceea ce priveşte numărul de turişti, avem o creştere uşoară pe Mamaia, până spre 5 la sută, per total, prin comparaţie cu anul trecut, o scădere însă mai accentuată pe sudul litoralului. Cred că este mai important nu atât faptul că poate nu stăm foarte bine în privinţa numărului de turişti, cât faptul că am reuşit să atragem o imagine favorabilă litoralului românesc în acest an. O campanie puternică de promovare pe care cu ajutorul presei am reuşit să o ducem şi astfel am reuşit, cred eu, să atragem un capital de imagine pozitivă pentru litoralul românesc. Important este că românii s-au îndreptat cu altă atitudine spre litoralul românesc, au ales mai mult litoralul românesc în defavoarea altor zone de litoral şi ne interesează ca în continuare să ducem această campanie de promovare atât pe piaţa românescă, cât şi pe alte pieţe internaţionale", a afirmat Corina Martin.

Ea a precizat că în această vară românii au avut un buget de vacanţă mai mic decât anul trecut şi că au cheltuit mai puţin pe litoral.

"O concluzie poate mai puţin plăcută a acestui sezon este aceea că românii au avut un buget de vacanţă mai redus faţă de anul trecut. Deci, au cheltuit mai puţin, au consumat mai puţin pe litoralul românesc, asta sigur că este legat de nivelul de trai şi de puterea de cumpărare a românului. Important este că, deşi au ales să stea mai puţine nopţi la mare sau să consume mai puţin pe anumite servicii, au ales în continuare totuşi să meargă în vacanţă şi au mers în vacanţă pe litoralul românesc", a explicat preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Corina Martin a mai precizat că nu sunt estimate creşteri ale tarifelor pe litoral în sezonul estival 2014.

"Nu avem estimate, din ceea ce am discutat cu hotelierii şi cu agenţiile de turism, creşteri pentru anul viitor. Suntem prudenţi în continuare, nu avem motive să ne gândim acum la creşteri de tarife sau la creşteri de profit, nici vorbă, trebuie să consolidăm această creştere mică pe care am înregistrat-o cel puţin pe Mamaia în acest sezon", a spus Martin.

Ea a mai anunţat că în acest an lansarea programului "Înscrieri Timpurii" va avea loc la Târgul de Turism al României din noiembrie, eveniment la care Asociaţia Litoral-Delta Dunării va participa.

"Am decis la Asociaţia Litoral-Delta Dunării să participăm încă din noiembrie la Târgul de Turism al României , nu doar la ediţia de primăvară, aşa cum făceam în ultimii ani, tocmai pentru că avem acel buget pentru acest an, care provine din taxa de promovare. Asta ne permite să participăm la mai multe târguri decât am făcut-o până acum. Avem de gând să avem aceeaşi prezenţă atractivă a staţiunii Mamaia cel puţin, dar şi a celorlalţi membri. Este important să lansăm Înscrieri Timpurii Litoral 2014 încă din noiembrie, am făcut acest test anul trecut, a mers foarte bine, asta ne-a dat un semnal pentru sezonul acesta şi vom face lansarea oficială a Înscrieri Timpurii Litoral 2014 împreună la Târgul de Turism al României”, a mai afirmat Corina Martin.

Deschiderea oficială a Târgului de Turism Bursa Litoral-Delta Dunării a avut loc marţi, la Pavilionul Expoziţional. Lucrările Bursei includ contractarea sezonului 2014 pentru secţiunile litoral si Delta Dunării, workshop-uri cu agenţii de turism- hotelieri de pe litoral şi din Delta Dunării. În 4 septembrie, Târgul de Turism Bursa Litoral-Delta Dunării se mută în sudul litoralului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţia Litoral: În această vară românii au cheltuit mai puţin la mare.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociaţia Litoral: În această vară românii au cheltuit mai puţin la mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei