Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 205 (5412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ploaia care va veni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Le va potopi pe toate, zice cântecul. Şi ne-a potopit de ne-a podidit. Presimţirea rea s-a cuibărit ca o pasăre sub streaşină. Simona reuşise cu greu să iasă la lumină, dar reuşise. Pennetta jucase bine, prea bine, dar obosise. Începuse să şi greşească, deja o luase la vale. Aşa a ajuns Simona să servească pentru egalarea situaţiei la seturi. Copiii de mingi şterseseră cu prosoapele tuşele burate. Iar mingea de set a venit şi ea, firească. Şi gata. Ploaia new-yorkeză a trimis-o la vestiare. După câteva ore bune, de fapt rele, a început alt meci. Pennetta a fost iarăşi proaspătă şi a făcut break câştigând trei puncte la rând. Simona a mai zvâcnit, a făcut break din nou, din nou a servit pentru set. Degeaba, s-a ajuns în tie-break, acolo unde italianca s-a concentrat perfect. Ştia că dacă îl pierde, fuge şi meciul. În fine, Simona a pierdut, iar speranţele noastre se amână. E tânără şi în subconştientul nostru ştim că va ajunge odată să câştige şi un Slam. Dar n-am vrea s-o vedem ca pe Bartoli, învingând la 28 de ani şi retrăgându-se împăcată cu sine, după o carieră onorabilă. Ne-o dorim campioană adevărată, dominatoare, number one, avem nevoie de asta. Între timp, are şi viaţa nişte planuri cu ea, om vedea dacă vor coincide cu planurile noastre.

Acum, despre Federer. L-am mai văzut jucând prost, dar raportat la standardele sale. Ei bine, de data asta a jucat prost în absolut! Robredo n-a făcut nimic special ca să câştige, dimpotrivă, i-a oferit nenumărate ocazii să revină în meci (înclin să cred că Robredo va fi spulberat de Nadal în 3 seturi!). Însă Roger a jucat ca un junior. Nimic nu anunţa o asemenea cădere, elveţianul părea pe o linie ascendentă, iar întâlnirea cu Nadal din sferturi părea şi ea inevitabilă, în ceea ce-ar fi fost prima lor confruntare la Open-ul american, vă puteţi imagina asta? Nu ştiu ce-i va rezerva viitorul lui Federer, deşi e previzibilă neputinţa sa de a mai rezista la maratonul Slam-urilor. Foarte probabil ca Wimbledon-ul de anul trecut să-i fi fost cântecul de lebădă. Dar, dacă va continua să joace tenis, mi-aş dori să-l văd cândva venind de departe, de niciunde, ca Hewitt acum, şi să irumpă într-o finală importantă.

Aproape îmi cer scuze că strecor ceva şi despre fotbal: cică s-a încheiat perioada de transferuri şi încerc în zadar să aflu unde a ajuns Marica. Nu-i exclus să fie primul fotbalist din istorie transferat la echipa naţională!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ploaia care va veni.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ploaia care va veni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei