Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 205 (5412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Captură impresionantă de ţigări şi doi contrabandişti prinşi după o urmărire prin lanuri de porumb

Miercuri, 4 Septembrie 2013 (21:10:40)

Poliţiştii suceveni au reuşit o captură record de ţigări de contrabandă, în valoare de 250.000 de lei, în zona Vicşani, comuna Muşeniţa, precum şi reţinerea a doi contrabandişti ucraineni după o urmărire prin lanuri de porumb.

Miercuri, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Muşeniţa, o patrulă de poliţie de ordine publică a observat un autovehicul pe un drum din satul Vicşani, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie, a încetinit, ulterior oprind maşina şi alergând într-un lan de porumb împreună cu ocupantul locului din dreapta.

Poliţiştii au solicitat întăriri, având în vedere că zona însămânţată cu porumb se întindea pe mai multe hectare. Au fost organizate echipe de căutare, fiind folosit inclusiv un câine de urmă aparţinând Poliţiei oraşului Siret. După aproximativ 20 de minute de scotocire a zonei cei doi suspecţi au fost găsiţi ascunşi în lanul de porumb sub nişte resturi vegetale.

S-a folosit somaţia legală, cei doi supunându-se, fiind încătuşaţi de poliţişti şi conduşi la autoutilitara pe care o abandonaseră anterior.

„S-a stabilit că cei doi suspecţi sunt de naţionalitate ucraineană şi nu comunică în limba română”, precizează poliţiştii într-un comunicat.

În autoutilitară era burduşită cu baxuri cu ţigarete de contrabandă, în total peste 25.000 de pachete, cu o valoare de piaţă de peste 250.000 lei. Autovehiculul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Siret, urmând a se efectua cercetarea criminalistică şi a se stabili cu exactitate cantitatea de ţigarete, provenienţa şi destinaţia acestora.

Miercuri seară poliţiştii continuau activităţile operative şi de cercetare în zonă, urmând a se stabili şi proba activitatea infracţională a persoanelor implicate, după ce vor fi audiate în prezenţa unui traducător autorizat, iar faţă de cei doi suspecţi urmând a se dispune măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Captură impresionantă de ţigări şi doi contrabandişti prinşi după o urmărire prin lanuri de porumb.
 Vizualizări articol: 2734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captură impresionantă de ţigări şi doi contrabandişti prinşi după o urmărire prin lanuri de porumb0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei