Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autorii jafului de la o firmă de transport internaţional din Iaşi, prinşi de poliţişti

Cei doi bărbaţi care duminică au furat mai multe plicuri cu bani din sediul unei firme de transport internaţional de persoane din Iaşi, după ce l-au ameninţat pe angajatul societăţii cu un spray lacrimogen, au fost prinşi de poliţişti, iar prejudiciul de 3.000 de euro a fost recuperat parţial.

Atacatorii, în vârstă de 26 şi 31 de ani, au fost iniţial identificaţi, iar marţi au fost prinşi de către poliţiştii din Iaşi., fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În urma verificărilor şi investigaţiilor făcute de poliţişti, au fost identificaţi şi aduşi la cercetări cei doi suspecţi de tâlhărie. Unul dintre ei are 26 de ani, iar celălalt are 31 de ani. Prejudiciul a fost recuperat parţial”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că cei doi atacatori au avut complice o femeie, care i-ar fi preluat cu o maşină imediat după comiterea jafului.
Cel mai probabil, aceasta va fi adusă, la rândul său, la audieri la sediul Poliţiei municipiului.

Cei doi bărbaţi sunt suspectaţi că au pătruns, duminică, în sediul unei firme de transport internaţional de persoane din Iaşi şi au sustras mai multe plicuri cu bani, după ce l-au atacat pe angajatul societăţii de transport cu un spray lacrimogen. Ambii agresori purtau o haină pe spatele căreia era inscripţionat "Security”, iar unul dintre ei a intrat în clădire având o cagulă pe cap.

Bărbaţii l-au ameninţat cu un spray lacrimogen pe angajatul firmei, aflat singur în clădire la ora respectivă, după care au sustras mai multe plicuri cu bani.
Angajatul societăţii de transport a reuşit să apese butonul de panică, dar reprezentanţii firmei de pază au sosit la faţa locului după ce atacatorii fugiseră deja.

Cel mai probabil, plicurile cu bani erau trimise, prin intermediul firmei de transport, de persoane care lucrează în străinătate către rudele lor din Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorii jafului de la o firmă de transport internaţional din Iaşi, prinşi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorii jafului de la o firmă de transport internaţional din Iaşi, prinşi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei