Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2012 - Anul XVII, nr. 278 (5183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o prezint înainte de alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că lucrează la structura noului Guvern al USL, însă nu va prezenta public cum va arăta Cabinetul înainte de alegeri, precizând că portofoliile vor fi împărţite egal între ACD şi ACS, dar şi că nu este timpul să vorbească despre "pielea ursului din pădure".

Ponta a fost întrebat dacă a ajuns la o concluzie în ceea ce priveşte structura viitorului Guvern al USL şi câte portofolii ar urma să fie alocate UNPR.

"UNPR face parte din Alianţa de Centru Stânga, ceea ce pot să vă garantez este faptul – şi asta am discutat tot timpul – că numărul de portofolii între Alianţa de Centru Dreapta şi ACS va fi egal. Cum şi ce anume din portofolii se negociază în ACD este în responsabilitatea domniei lor, ce negociem în ACS este responsabilitatea noastră. Dar nu vorbim încă de pielea ursului din pădure. Dacă pe 9 decembrie seara avem majoritate absolută ca număr de mandate, evident că ne prezentăm la consultările cu preşedintele României în această formulă, a conducerii USL, iar eu pentru fi capabil pe 21 decembrie să vin cu Guvernul în Parlament am început din această perioadă să lucrez la cum îmi doresc eu sau cum văd eu structura Guvernului. În momentul în care finalizez o prezint colegilor mei din USL, nu voi prezenta înainte de 9 decembrie pentru că nu... lucrurile trebuie făcute într-o anumită ordine", a explicat Ponta.

La rândul său, preşedintele PNL Crin Antonescu a fost întrebat dacă poate prezenta public şi alte nume pe care le va propune pentru a face parte din viitorul Guvern, în afară de Varujan Vosganian şi Relu Fenchiu.

"În ceea ce priveşte referirea pe care eu am făcut-o la doi colegi, ea a fost una pe care mi-am îngăduit să o fac pentru că am dreptul să fac şi eu propuneri la momentul la care vom avea structura guvernamentală, propuneri în PNL şi după aceea sigur, premierului", a susţinut Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o prezint înainte de alegeri.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o prezint înainte de alegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei