Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu nu îşi cumpără unul din noile modele Dacia, dar speră să conducă unul achiziţionat de SPP

Preşedintele Traian Băsescu a participat, marţi seară, la lansarea noilor modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, el declarând că nu o să-şi cumpere unul dintre acestea deoarece mai are cumpărate o Dacia Duster şi un Ford B-Max, însă speră să le conducă dacă vor fi achiziţionate de SPP.

Preşedintele a condus în ultimii ani inclusiv în campania electorală pentru referendumul din iunie un model vechi de Dacia Logan, pus la dispoziţie de SPP.

Băsescu s-a urcat marţi seară la volanul noului model Sandero Stepway, declarând apoi că "este o maşină superbă, răspunde aşteptărilor".

"Sper din suflet ca SPP să cumpere nişte maşini noi, un Sandero sau un Stepway", a spus Băsescu, care a precizat anterior că nu va cumpăra niciunul dintre cele trei modele lansate de Dacia Renault având în vedere că are deja o Dacia Duster şi un Ford B-Max, ambele roşii, singurele modele de această culoare din România fiind deţinute de el.

Băsescu a observat că modelul Sandero expus la evenimentul de lansare de marţi seara are culoarea roşie şi a urat să-i poarte noroc românului care-l va achiziţiona, aşa cum i-au purtat şi lui modelele roşii menţionate.

Şeful statului a participat marţi seară alături de consilierii prezidenţiali Bogdan Drăgoi şi Daniel Funeriu la festivitatea organizată de Dacia-Renault, el recomandând românilor "cu căldură să cumpere o maşină Dacia, pentru că nu vor găsi pe un automobil second-hand, luat de oriunde, tehnologia şi motorul de pe o Dacie produsă azi la Uzina din Mioveni".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu nu îşi cumpără unul din noile modele Dacia, dar speră să conducă unul achiziţionat de SPP.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu nu îşi cumpără unul din noile modele Dacia, dar speră să conducă unul achiziţionat de SPP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei