Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MApN iniţiază programul "Furnizorii Militarilor Români", în care firme acordă reduceri şi facilităţi

Ministerul Apărării a iniţiat un program destinat militarilor şi familiilor acestora, prin care societăţi comerciale ar urma să acorde reduceri şi facilităţi pentru bunuri şi servicii, beneficiind de statutul de furnizori agreaţi şi posibilitatea de a prezenta oferte direct militarilor.

Ministerul Apărării a anunţat, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, că ministrul Corneliu Dobriţoiu a emis un ordin care să ducă la implementarea programului "Furnizorii Militarilor Români", care se va adresa "societăţilor comerciale ce vor dori să ofere produse şi servicii angajaţilor MApN, militarilor în rezervă, cât şi familiilor acestora".

"Astfel, personalul militar şi civil va beneficia de reduceri şi facilităţi la achiziţia de bunuri şi servicii oferite de furnizorii care vor intra în program. Aceştia vor primi Diploma de «Furnizor al Militarilor Români», pe care o vor putea afişa în toate unităţile lor, vor fi introduşi în catalogul cu furnizorii agreaţi şi îşi vor putea prezenta ofertele direct către militari", se arată în comunicatul MApN.

Ministerul precizează că identificarea furnizorilor se va realiza de către Comisia constituită pentru implementarea acestui program, iar până la finele anului va fi întocmită o primă listă de furnizori.

"Societăţile comerciale vor trebui să respecte o serie de principii de bază, printre care respectarea obligaţiilor legale faţă de statul român, transparenţa costurilor şi claritatea ofertelor, consecvenţa de tratament pentru întreg personalul militar şi membrilor familiilor acestora, precum şi acordarea statutului de «cel mai bun client», cu ajustările de preţ corespunzătoare. Legislaţia în vigoare pentru protecţia consumatorilor va fi strict respectată", mai explică MApN.

De asemenea, ministerul precizează că va fi lansat un concurs on-line în perioada 20 august - 30 septembrie, adresat militarilor români, pentru a fi stabilit designul diplomei de "Furnizor al Militarilor Români".

MApN menţionează că programe similar cu cel iniţiat în România funcţionează cu succes în mai multe ţări membre ale NATO, printre care SUA, Marea Britanie şi Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MApN iniţiază programul "Furnizorii Militarilor Români", în care firme acordă reduceri şi facilităţi.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MApN iniţiază programul "Furnizorii Militarilor Români", în care firme acordă reduceri şi facilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei