Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Nu intervine nimeni în independenţa justiţiei şi nici nu va interveni

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Târgu Jiu, că nu intervine nimeni în "în independenţa justiţiei" şi nici nu va interveni, adăugând că independenţa presupune anchetarea tuturor, nu doar a celor de la USL.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă ştie că Teodor Atanasiu a fost audiat, joi, la sediul DNA Cluj, Ponta a răspuns: "Nu ştiu acest lucru".

El a continuat însă spunând că nu intervine nimeni în independenţa Justiţiei şi nici nu va interveni.

"Nu intervine nimeni în independenţa justiţiei şi nici nu va interveni, dar independenţa presupune că îi anchetezi pe toţi, nu doar pe cei de la USL, ori sunt convins că aşa vor face", a afirmat Victor Ponta.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a fost audiat, joi, la sediul DNA Cluj.

La ieşirea de la DNA Cluj, Atanasiu a declarat că este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru că ar fi folosit bani sau autocare ca să ducă lumea la vot şi "astfel ar fi influenţat nefast viitorul României şi căderea lui Traian Băsescu".

El a spus că s-a întors miercuri din concediu şi a găsit în cutia poştală citaţia pentru a se prezenta, joi, la DNA Cluj.

Întrebat dacă a fost audiat ca martor în acest caz, Atanasiu a precizat că nu este martor, ci învinuit, pe motiv că "am folosit bani sau alte mijloace, cum ar fi autoturisme sau autocare, ca să ducem lumea la vot şi am influenţat în mod nefast viitorul României şi căderea lui Băsescu".

De asemenea, întrebat ce alte persoane sunt cercetate în acest dosar, el a răspuns că nu are astfel de informaţii.

Întrebat dacă în acest dosar sunt audiaţi şi mai mulţi interlopi, Atanasiu a spus că anchetatorii i-au arătat mai multe nume, dar pe care el nu le cunoaşte.

"Mi-au spus nişte nume care ar fi fost implicate. Trei nume, dintre care unul este din Alba Iulia, dar nu îi cunosc, habar nu am, nu am auzit despre ei în viaţa mea", a spus el.

Atanasiu a afirmat că a dat în faţa anchetatorilor o declaraţie de cinci minute şi a fost întrebat dacă are nevoie să fie asistat de un apărător, răspunzând că nu are nevoie de un avocat.

Teodor Atanasiu şi fiul ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, sunt vizaţi într-un dosar al DNA Cluj, în legătură cu referendumul, declarau pentru MEDIAFAX surse judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Nu intervine nimeni în independenţa justiţiei şi nici nu va interveni.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Nu intervine nimeni în independenţa justiţiei şi nici nu va interveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei