Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vrăjitoarele au forţat intrarea în Parlament pentru a-i imputa lui Păun o lege împotriva lor

Un grup de 15 vrăjitoare înarmate cu toate ustensilele breslei - vârtelniţă cu fuse, cărţi de tarot, busuioc, bol cu apă sfinţită şi blesteme la purtător - au forţat, ieri, intrarea în Parlament pentru a-i imputa reprezentantului lor, deputatul Păun, o lege care le-ar interzice aceste practici.

Vrăjitoarele au încercat să intre în curtea Palatului Parlamentului pe la intrarea dinspre Parcul Izvor, dar au întâmpinat rezistenţa forţelor de ordine, care au reacţionat imediat, impacientate de ineditul situaţiei şi temătoare faţă de blestemele şi anatemele aruncate generos de doamnele cu fuste multe şi colorate.

"Altercaţia" dintre vrăjitoare şi jandarmi, care nu au ştiut iniţial în ce categorie să încadreze evenimentul - protest spontan la poarta Parlamentului sau încercare de forţare a intrării în instituţia fundamentală a democraţiei româneşti - a fost acoperită rapid, însă, mediatic, de jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Vrăjitoarele au simţit, astfel, că sunt în centrul atenţiei şi, sub pavăza camerelor de luat vederi, şi-au impus punctul de vedere, reuşind să treacă de primul filtru de jandarmi.

Din păcate pentru ele, au trecut doar cinci, respectiv cele care aveau buletinul asupra lor, pentru că şi democraţia are regulile sale.

Odată intrate în curtea Parlamentului, vrăjitoarele s-au dezlănţuit. Blestemele şi anatemele au început să curgă fără oprire. Ameninţările la adresa potenţei deputatului Nicu Păun nu s-au mai oprit.

"Aici am apă sfinţită, adunată de la 99 de izvoare. Dacă îl stropesc, îl las fără potenţă pe toată viaţa", a ameninţat o vrăjitoare la adresa lui Păun, strângând în braţe un bol din lut cu două mânere şi afurisind legea acestuia care ar urma, după ce va fi depusă, să le interzică practicile vrăjitoreşti.

Cu camerele de luat vederi în faţă, cu reporterii în spate şi cu microfoanele înconjurându-le, cele cinci vrăjitoare, însoţite şi de un vrăjitor-bărbat, s-au deplasat spre intrarea în Parlament.

Tocmai atunci a trecut, îndreptându-se spre clădirea Legislativului, în Loganul său albastru cu şofer, deputatul Alin Popoviciu, cel care a depus în trecut o lege prin care solicita impozitarea şi taxarea vrăjitoarelor. Popoviciu nu a oprit să dea faţă în faţă cu reprezentantele breslei, dar le-a spus jurnaliştilor că are acasă un motan negru şi nu se teme de blestemele lor.

"Aţi văzut că nu i-a ieşit nimic? Nu i-a trecut legea. Să nu se mai ia ei de noi", a spus vrăjitoarea autointitulată "regina Cleopatra a Magiei" despre Popoviciu, în asentimentul colegelor sale vrăjitoare, Suedia şi Sidonia.

Grupul a mers mai departe şi a descins în Parlament, unde, la intrare, s-a lovit de alt filtru de jandarmi. Aceştia le-au sfătuit pe vrăjitoare să sune la Comisia de abuzuri, acolo unde Nicolae Păun este preşedinte, pentru a cere acordul de a intra în audienţă la acesta.

După ce li s-a explicat telefonic faptul că Nicolae Păun nu se află în Parlament, vrăjitoarele au făcut stânga-mprejur, şi, după ce au promis că vor face o analiză privind trecerea bugetului prin Parlament, au părăsit paşnic clădirea celui mai înalt for reprezentativ al României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vrăjitoarele au forţat intrarea în Parlament pentru a-i imputa lui Păun o lege împotriva lor.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vrăjitoarele au forţat intrarea în Parlament pentru a-i imputa lui Păun o lege împotriva lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei