Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferul tir-ului implicat în accidentul din Ungaria avea enterocolită, dar refuzase internarea

Bărbatul din Arad care conducea tir-ul implicat în accidentul din Ungaria soldat cu moartea a 14 români, fusese la Urgenţă cu 36 de ore înainte de accident, dar a refuzat internarea, deşi suferea de enterocolită, medicii spunând că această boală care, ca şi tratamentul, pot provoca somnolenţă.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Teodora Olariu, a declarat, ieri, corespondentului MEDIAFAX că şoferul tir-ului, Ovidiu Munteanu, s-a prezentat, sâmbătă, la ora 15.30, la Serviciul de Urgenţe, acuzând stare generală alterată, febră şi dureri abdominale.

"Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu enterocolită acută virală, cu reacţie urticariformă generalizată. Prezenta apatie, adinamie, scaune diareice, sindrom subfebril şi a fost trimis la Secţia de Boli Contagioase, unde i s-a propus internarea. Pacientul a refuzat internarea şi a semnat în registrul de consultaţii. În consecinţă, i s-a prescris o reţetă cu o medicaţie adecvată", a declarat dr. Olariu.

Potrivit sursei citate, arădeanului i s-a recomandat să ia câteva zile de repaus şi să meargă la medicul de familie pentru supraveghere medicală.

În afară de tratamentul cu antibiotice, bărbatului i s-a prescris şi un antivomitiv care poate da stări de somnolenţă, însă medicii afirmă că şi boala de care suferea îi putea afecta reacţiile la volan.

"Boala în sine poate să dea o stare de somnolenţă, din cauza deshidratării prin scaunele diareice şi din cauza sindromului subfebril. Avea nevoie de trei-cinci zile de tratament şi repaus", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Arad.

La rândul lor, poliţiştii arădeni au fost la Spitalul Judeţean Arad pentru a fotografia fişa medicală a bărbatului, informaţiile urmând să fie transmise anchetatorilor ungari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul tir-ului implicat în accidentul din Ungaria avea enterocolită, dar refuzase internarea.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferul tir-ului implicat în accidentul din Ungaria avea enterocolită, dar refuzase internarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei