Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2011 - Anul XVI, nr. 113 (4711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Braşov: Nouă persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Nouă persoane au ajuns la spital, trei dintre acestea în stare gravă, în urma unui accident petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 11, între Braşov şi Sfântu Gheorghe, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de persoane înmatriculat în Republica Moldova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Gioanu, şoferul unui autoturism Volkswagen Passat se deplasa dinspre Sfântu Gheorghe spre Braşov, iar la un moment dat a vrut să depăşească un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, pe linia continuă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Şoferul din Volkswagen nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul depăşirii şi a intrat în coliziune laterală cu microbuzul pe care voia să îl depăşească, ambele autovehicule răsturnându-se în afara carosabilului", a spus Giosanu.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD, două de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

În urma impactului, nouă persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind în stare mai gravă. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Braşov, răniţii au suferit diverse fracturi craniene şi ale membrelor, însă se află în stare stabilă, fără să le fie pusă viaţa în pericol.

Şoferul din Volkswagen a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concetraţie de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost rănit uşor şi transportat la spital pentru recoltare de probe biologice, urmând să fie cercetat pentru vătămare din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În microbuzul care se deplasa dinspre Republica Moldova spre Timişoara se aflau nouă persoane, toţi cetăţeni moldoveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Braşov: Nouă persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Braşov: Nouă persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei