Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târgovişte: Preot suspectat că ar fi produs un accident soldat cu trei morţi a recunoscut că el conducea

 

Preotul suspectat că s-ar fi aflat la volanul autoturismului BMW care s-a ciocnit marţi seară cu o Dacie, în municipiul Târgovişte, iar în accident şi-au pierdut viaţa un alt preot, soţia şi fiica acestuia, a recunoscut, ieri, că el a condus maşina care a provocat tragedia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, preotul în vârstă de 32 de ani, din comuna Glodeni, este audiat de către poliţişti, oamenii legii urmând să stabilească încadrarea juridică a faptelor comise, iar dosarul să fie trimis procurorilor pentru soluţionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Astăzi (n.r. - ieri) Florin Cergan s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgovişte, pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care, acesta a recunoscut că a condus autoturismul marca BMW în momentul producerii accidentului. Victimele sunt Nicolae Nicolae, preot la Gheboaia, în vârstă de 41 de ani, soţia sa Florina Nicolae, de 42 de ani şi fiica lor în vârstă de 15 ani, Ioana. Florin Cergan, de 32 de ani, este audiat în acest moment de către poliţişti", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Un preot din localitatea dâmboviţeană Gheboaia, soţia şi fata acestuia şi-au pierdut viaţa, marţi seară, într-un accident rutier petrecut în Târgovişte, maşina lor, o Dacia 1.300, fiind izbită frontal de un autoturism BMW cu numere de Bucureşti, în care se aflau trei persoane.

Din declaraţiile unora dintre martori a rezultat că maşina BMW ar fi fost condusă dinspre Bulevardul Carol I spre Piaţa 1 Mai cu viteză de peste 100 de km/oră, iar la terasamentul de cale ferată, aflat în pantă, a "zburat" câţiva metri, intrând în coliziune cu Dacia 1.300, care semnalizase "stânga" şi se înscrisese pe drumul spre Cartierul CFR din Târgovişte.

Din primele date ale poliţiştilor a reieşit că bărbatul suspectat că ar fi condus autoturismul BMW este preot în localitatea dâmboviţeană Glodeni. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,40, însă poliţiştii nu reuşiseră să stabilească dacă bărbatul se afla la volanul autoturismului BMW.

Din declaraţiile localnicilor din satul Gheboaia, comuna Finta, localitatea unde preotul Nicolae Nicolae avea parohia rezultă că acesta şi-a înmormântat în urmă cu două săptămâni mama, iar familia care a murit în accidentul rutier din Târgovişte mai are un băieţel de nouă ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgovişte: Preot suspectat că ar fi produs un accident soldat cu trei morţi a recunoscut că el conducea.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgovişte: Preot suspectat că ar fi produs un accident soldat cu trei morţi a recunoscut că el conducea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei