Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2011 - Anul XVI, nr. 44 (4642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI

 

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, ieri, la bilanţul MAI, să se treacă "imediat" la evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central şi local din structurile MAI.

"Orice numire cu sprijin politic la nivelul inspectoratelor judeţene nu face decât să vă decredibilizeze", a afirmat preşedintele Băsescu la bilanţul MAI.

El a susţinut că restructurarea ministerului trebuie să înceapă cu evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central şi local din structurile MAI.

"Dacă evaluarea personalului trebuie să fie făcută, ea trebuie să înceapă nu numai la subofiţeri, la agenţi, ci în primul rând trebuie să se înceapă cu cadrele de conducere. Este greu pentru un şef de inspectorat judeţean să se impună în faţa subordonaţilor, în faţa sindicatelor, când el, profesional, este şubred şi se ştie că a fost numit cu sprijinul organizaţiei de partid din judeţul X şi va şi pleca odată cu respectivul partid. Cer să se treacă imediat la o evaluare a celor care deţin funcţii de conducere, simultan cu evaluările pe alte paliere", a mai spus Traian Băsescu.

El a susţinut că reformarea MAI nu se poate face fără "o curăţenie" în rândul oamenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dupa 6 ani... trimis de
(23 feb 2011, 12:05:55
El cere evaluare strict pe competenta, etc., etc si se ratoieste la politisti in fata televiziunilor incat naivii ar putea crede ca de maine vin toti borfasii sa se predea si sa se demaste de frica LUI si a politistilor triati dupa porunca LUI. Sa fim seriosi, ce-a facut ieri la bilantul M.A.I. a fost un alt capitol din serialul ''Cum sa conduci mai haotic o tara'', un spectacol ieftin (inclusiv finalul) pe care-l face cu gandul ca l-ar mai crede cineva. Daca voia s-o faca o facea in acest timp de 6 ani de cand ne tot abureste, numai ca acum voia sa le-o traga pentru acel miting din 24 septembrie de anul trecut, asta-i tot ce-a putut face ieri Marele Conducator al natiunii romane.
2.   Problema e mult mai... trimis de
(23 feb 2011, 12:22:22
Problema e mult mai complexa si tine in primul rand de situatia ingrata, de multe ori, a politistilor care daca-si fac datoria cum trebuie se trezesc persiflati la judecatorii sau parchete, dupa care infractorii le rad in nas, ii ameninta - ori chiar le pune in pericol viata lor si a familiilor lor, mai tine si de legislatia care parca protejeaza infractorii, nu victimele si inca de alte circumstante care conduc spre ingaduinta, coruptia sau indiferenta celor ce sunt in linia intai a confruntarii pentru respectarea legii. Cand va fi rezolvata problematica privind statutul politistului si a relatiei sale cu celelalte institutii ce aplica legea, cand legea ii va conferi autoritatea ce trebuie s-o aiba, atunci trebuie facuta si acea selectie drastica a cadrelor, dar nu asa cum a luat-o ieri dl Traian Basescu, punand caruta inaintea cailor.
3.   Abureala de securist trimis de
(23 feb 2011, 18:46:34
sa-l schimbe pe fluturas ,ca el e cel ce taie sii spanzura.mergi cu pdl esti sef...nu....avem grija sa te schimbam din functie plus o mutare unde a intarcat mutu iapa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei