Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2011 - Anul XVI, nr. 44 (4642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demisii şi anchetă la Poliţia de Frontieră Suceava

Miercuri, 23 Februarie 2011 (15:57:18)

Şeful Poliţiei de Frontieră Suceava şi adjunctul său au demisionat, după ce Corpul de Control al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) le-a verificat activitatea şi a decis că atât ei, cât şi alţi 13 ofiţeri să fie cercetaţi prealabil.

Şeful IJPF Suceava, comisarul-şef Gheorghe Ieremie, şi adjunctul său, comisarul-şef Constantin Mihai Prelipcean, au considerat că trebuie să-şi dea demisiile după ce 55 dintre subordonaţii lor au fost arestaţi la începutul acestei luni de Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA.

Printre cei care vor fi cercetaţi prealabil se numără şi şeful Sectorului de Poliţie de Frontieră Siret, comisarul-şef Nelu Fediuc, precum şi pentru alţi 12 ofiţeri, s-a decis începerea cercetării prealabile pentru că nu şi-au respectat obligaţiile de muncă.

Surse din cadrul IGPF au precizat că, „la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, fiecare angajat făcea ce vroia, iar implicarea ofiţerilor pentru care s-a început cercetarea prealabilă în actul de conducere a fost insuficientă”. În plus, nu s-au întocmit fişele posturilor, iar analizele periodice ale activităţii lipseau cu desăvârşire. „Nici măcar nu existau proceduri de lucru, aşa că, practic, activităţile se desfăşurau din inerţie”, au explicat aceleaşi surse.

Ce au mai descoperit cei din Corpul de Control este că Liliana Fediuc, soţia comisarului-şef Nelu Fediuc, deţinea funcţia de administrator la un magazin duty free din Vama Siret. Descoperire epocală, ce-i drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demisii şi anchetă la Poliţia de Frontieră Suceava.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Demisii şi anchetă la Poliţia de Frontieră Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei