Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu i-a înaintat în grad pe secretarii de stat din MApN

Preşedintele Traian Băsescu a înaintat în grad o serie de ofiţeri activi şi în retragere din Ministerul Apărării Naţionale, între care secretarii de stat în MApN Viorel Oancea şi Mihail Vasile-Ozunu, precum şi pe comandantul Brigăzii de Informaţii Militare, Petrică Lucian Foca.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Băsescu a semnat, ieri, decretele de înaintare la gradul de general maior - cu două stele, în retragere, a secretarilor de stat din MApN Viorel Oancea şi Mihail Vasile-Ozunu.

Viorel Oancea fusese înaintat, în urmă cu un an, la gradul de general de brigadă - cu o stea, în retragere.

Tot ieri, Traian Băsescu a semnat decretul privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea colonelului Petrică-Lucian Foca, comandantul Brigăzii de Informaţii Militare, constituită în urma unei hotărâri CSAT din 31 martie 2010.

De asemenea, şeful statului a semnat, ieri, decretul privind înaintarea generalului maior cu două stele, în retragere, Popa Dimitrie în gradul de general locotenent cu trei stele, în retragere.

De asemenea generalii de brigadă - cu o stea, în retragere, Chiriac Mihai , Dumitrescu Viorel, Prunache Dumitru, Toma Ioan şi Emilian Ursu au fost înaintaţi la gradul de general maior - cu două stele, în retragere, din Ministerul Apărării Naţionale.

Emilian Ursu este ultimul general provenit din corpul ofiţerilor de muzici militare, fiind cel mai longeviv inspector general al Muzicilor Militare (1977-1991).

Preşedintele a acordat gradul de general de flotilă aeriană cu o stea, în retragere, comandorului în retragere Maci Matei, fost comandant al Cercului Militar Naţional în perioada 1966-1972. De asemenea, a fost acordat gradul de general de flotiă aeriană cu o stea, în retragere, comandorului în retragere Toma Dumitru.

Preşedintele a semnat, de asemenea, decretul privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană - cu o stea, în retragere, comandorului în retragere Todea Ioan şi pe cel de acordare a gradului de contraamiral de flotilă - cu o stea, în retragere, comandorului în retragere, Nicolescu Titu.

Şeful statului a semnat şi decretul privind acordarea gradului de contraamiral de flotilă - cu o stea, în retragere, comandorului în retragere Marinescu Mihail, din Ministerul Apărării Naţionale.

Preşedintele a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea, în retragere, pentru coloneii în retragere Babeu Pavel, Bărbulescu Ion, Bratu Marin, Cârcu Dragos, Ciocîrlan Mihail, Ciurea Ion, Cojocaru Zaharia, Cornescu Gheorghe, Creţ Vasile, Cristache Traian, Dragu Niculae, Făgădar Eugen-Vasile, Găină Sever, Grecu Gheorghe, Huchiu Spiridon, Irimie Solomon, Mancu Octavian, Mesaroş Victor, Mihăilă Ioan, Munteanu Anghel, Neagoe Constantin, Pană Ioan, Petrescu Ion, Râpă Alexandru, Rotaru Rudolf, Ruşoiu Florea, Şovar Gheorghe, Stancu Dumitru, Stoica Petre, Stroiescu Constantin, Vesa Nicolae, Vornicescu Aurel-Grigore-Doru şi Vulpe Ion, toţi din Ministerul Apărării.

De asemenea, preşedintele a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea coloneilor Ciucă Nicolae-Ionelî şi Grecu Dan-Florin, ambii din MApN

Traian Băsescu a mai semnat decretul privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană - cu o stea comandorului Anastasof Laurian şi decretul de acordare a gradului de contraamiral de flotilă comandorului Mîrsu Alexandru, din Ministerul Apărării Naţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu i-a înaintat în grad pe secretarii de stat din MApN.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu i-a înaintat în grad pe secretarii de stat din MApN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei