Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, în cazul unei tentative de omor

Cinci persoane au fost reţinute şi altele, printre care şi Adi Minune şi Florin Salam, sunt cercetate în libertate în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, ieri seară, pentru MEDIAFAX, că printre cei cinci reţinuţi se află Ilie Petre, unul dintre patronii clubului în care a avut loc incidentul, acuzat de favorizarea infractorului, precum şi unul dintre presupuşii agresori. Alături de aceştia au mai fost reţinute alte trei persoane, tot pentru favorizarea infractorului.

De asemenea, alte două persoane care au participat la agresiune, printre care şi Ionel Balint, sunt căutate de poliţişti.

Cântăreţii Adi Minune şi Florin Salam, învinuţi de favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, vor fi cercetaţi în stare de libertate, a mai spus Ciocan. Cei doi au plecat, ieri seară, de la Poliţia Capitalei, unde au fost audiaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală în care s-a petrecut incidentul, precum şi alte aproximativ 20 de persoane au fost audiate, ieri, la Poliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, este suspectat de tentativă de omor.

Potrivit unor surse judiciare, patronul clubului unde a avut loc incidentul este suspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascuns înregistările surprinse în local.

Aproximativ 20 de percheziţii au fost făcute, ieri dimineaţă, în Bucureşti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei, a spus Christian Ciocan.

El a precizat că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

În urmă cu câteva zile, Adi Minune şi Florin Salam au fost audiaţi în acest dosar, dar în calitate de martori.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus, la audierile care au avut loc luni, că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, în cazul unei tentative de omor.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, în cazul unei tentative de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei