Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident între un camion românesc şi un microbuz moldovenesc în Ungaria soldat cu şapte morţi

Şapte persoane au murit, după ce un camion înmatriculat în România a intrat în coliziune frontală cu un microbuz din Republica Moldova, în Ungaria, în noaptea de duminică spre luni.

Iniţial poliţia ungară, citată de agenţia MTI, anunţase că şoferul camionului românesc şi cinci pasageri ai microbuzului moldovenesc şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe drumul 42, între Biharkeresztes şi Artand, aproape de graniţa româno-ungară. Ministerul de Externe moldovean, citat de ediţia online a cotidianului Timpul, a precizat ulterior că şase cetăţeni moldoveni au murit în accident, după ce un al şaselea moldovean a decedat la spital.

Alţi trei pasageri ai microbuzului, tot cetăţeni ai Republicii Moldova, sunt răniţi şi se află la spital, una din victime fiind în stare foarte gravă, potrivit Ministerului de Externe moldovean, citat de Timpul. Conform instituţiei, microbuzul venea din Padova (Italia), având destinaţia Chişinău. Primele cercetări arată că impactul dintre microbuz şi camion a avut loc în momentul în care acesta din urmă ar fi încercat să intre în depăşire. Poliţia ungară a demarat o anchetă. Consulul Republicii Moldova la Budapesta menţine un contact telefonic permanent cu autorităţile locale, urmând să se deplaseze la locul accidentului în caz de nevoie.

Ministerul de Externe moldovean colaborează cu ambasada Republicii Moldova la Budapesta în vederea aducerii cât mai rapide a trupurilor neînsufleţite ale victimelor în Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident între un camion românesc şi un microbuz moldovenesc în Ungaria soldat cu şapte morţi.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident între un camion românesc şi un microbuz moldovenesc în Ungaria soldat cu şapte morţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei