Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iun 2010 - Anul XV, nr. 127 (4418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vlădescu renunţă la jumătate din consilierii personali, inclusiv la Dan Bittman

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a decis să reducă la jumătate numărul de consilieri, posturile ocupate de Dan Bittman şi alţi trei consilieri personali fiind restructurate de la 1 iunie.

Patru din cele opt posturi de consilieri personali de la cabinetul ministrului au fost restructurate, ca urmare a măsurilor de austeritate asumate de Guvern, potrivit unui ordin al ministrului Finanţelor.

Cei opt consilieri au avut în luna aprilie venituri cuprinse între 2.002 lei şi 6.987 lei, potrivit informaţiilor prezentate de instituţie.

 

Dan Bittman: Mi-am dat demisia; am vrut ca restructurarea să înceapă cu mine

Cântăreţul Dan Bittman a declarat, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia, ieri, din funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, spunând că a vrut ca restructurarea să înceapă cu el.

"Mi-am dat demisia, de astăzi. Împreună cu alţi trei colegi din minister am decis să ne dăm demisiile, dat fiind vorba de această restructurare. Decât să se tot spună despre mine că sunt angajat acolo pe banii contribuabililor, deşi eu mi-am donat salariile, mai bine mi-am dat demisia. Este un moment bun pentru o astfel de decizie, am vrut să înceapă restructurarea cu mine", a spus Dan Bittman.

El a precizat că a discutat în mai multe rânduri cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, despre demisia sa. "Am convenit împreună că, dacă va fi cazul, o să-mi dau demisia", a explicat Bittman.

Cântăreţul a mai spus că a avut "o experienţă foarte interesantă" la Ministerul Finanţelor. "Este o experienţă fantastică să ai şansa să stai lângă un ministru, să vezi cum se iau deciziile", a spus Bittman.

El nu exclude ca, la un moment dat, să mai lucreze într-o instituţie publică, însă a precizat că în momentul de faţă nu are în plan acest lucru. "Acum trebuie să mă gândesc la altceva", a mai afirmat Dan Bittman.

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a decis să reducă la jumătate numărul de consilieri, posturile ocupate de Dan Bittman şi alţi trei consilieri personali fiind restructurate de la 1 iunie. Patru din cele opt posturi de consilieri personali de la cabinetul ministrului au fost restructurate, ca urmare a măsurilor de austeritate asumate de Guvern, potrivit unui ordin al ministrului Finanţelor.

Cei opt consilieri au avut în luna aprilie venituri cuprinse între 2.002 lei şi 6.987 lei, potrivit informaţiilor prezentate de instituţie.

Bittman, membru al formaţiei Holograf, a fost numit în luna ianuarie în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei.

"Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a explicat atunci ministrul de resort, Sebastian Vlădescu.

La momentul respectiv, cântăreţul Dan Bittman a declarat, pentru MEDIAFAX, că în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei va face legătura între "viaţa reală" şi cea a politicienilor. "Probabil că domnul Vlădescu încearcă să atragă şi oameni care trăiesc în viaţă normală, reală şi, probabil, rolul meu va fi să fac legătura între lumea asta şi cea a politicienilor, care au ajuns să trăiască în altă lume", a declarat cântăreţul. "Probabil rolul meu va fi ca acest minister să nu mai fie privit ca un balaur cu şapte capete", a completat Bittman.

El a anunţat în luna aprilie că şi-a donat unor familii aflate în dificultate toate salariile pe care le-a primit din momentul în care a acceptat funcţia de consilier al ministrului.

Dan Bittman a continuat să modereze emisiunea "Dănutz SRL", difuzată pe postul TVR 1, şi după preluarea funcţiei de consilier al ministrului Vlădescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlădescu renunţă la jumătate din consilierii personali, inclusiv la Dan Bittman.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlădescu renunţă la jumătate din consilierii personali, inclusiv la Dan Bittman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei