Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iun 2010 - Anul XV, nr. 127 (4418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur: „Mi-aş dori ca SC Drumuri şi Poduri SA să supravieţuiască”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat că îşi doreşte ca firma Consiliului Judeţean Suceava, SC Drumuri şi Poduri SA, să supravieţuiască şi în condiţiile în care a pierdut licitaţia pentru întreţinerea şi repararea drumurilor din judeţul Suceava. Flutur a spus că instituţia pe care o conduce a respectat legea în totalitate atunci când a analizat ofertele depuse pentru contractul de reparaţie a drumurilor judeţene.

„Nu vreau să le interpretez în nici un fel. La nivelul Consiliului Judeţean s-a respectat legea. Iar la cel mai mic semn, dacă nu s-a respectat legea, cei pe care îi simt că sunt vinovaţi îi trec drumul la Parchet”, a spus Flutur.

El a arătat că, în prezent, la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava se desfăşoară un audit, în vederea analizării situaţiei financiare. Gheorghe Flutur a declarat că una dintre problemele care trebuie rezolvate la această firmă este cea a lucrărilor de asfaltare a unor drumuri realizate fără comandă, în perioada fostei conduceri PSD a Consiliului Judeţean.

„SC Drumuri şi Poduri are un litigiu istoric cu noi, care trebuie clarificat după ce justiţia se va pronunţa. Pentru că acolo s-au făcut unele lucrări fără contracte şi trebuie să vedem cine sunt vinovaţii. Atrag atenţia că aceste lucrări s-au făcut sub vechea conducere a Consiliului Judeţean, iar eu am făcut deja demersuri şi plângeri pentru rezolvarea acestei probleme. În rest, managementul acestei societăţi este cel care trebuie să se ocupe de soarta societăţii”, a mai afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Licitaţia pentru întreţinerea şi repararea drumurilor judeţene din Suceava a fost câştigată de o asociere de firme, trei din Botoşani şi una din judeţul Suceava. Este vorba despre SC Transporturi Auto SA, SC Con 2000 şi SC Big Conf, toate din Botoşani, şi SC Calcarul SA din Pojorâta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Mi-aş dori ca SC Drumuri şi Poduri SA să supravieţuiască”.
 Vizualizări articol: 2328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 11 voturi
Flutur: „Mi-aş dori ca SC Drumuri şi Poduri SA să supravieţuiască”1.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lectia trimis de
( 2 iun 2010, 11:32:44
Lectia pe ziua de azi e ca si managerii firmelor de stat trebuie sa invete sa dea spaga daca vor contracte cu statul...
2.   Furt LEGAL trimis de
( 2 iun 2010, 11:51:14
Eh, lasati vrajeala domnule... in Romania se fura mai ales LEGAL. Prea putine gulere albe fac ilegalitati, toti fura LEGAL. Toate hotiile se fac cu legea in mana.
Stiu o firma ce produce si vinde produse high tech atat la stat cat si la privat. Privatii cumpara produsele fara spaga la o treime din pret. La stat se vinde tot timpul LEGAL, dar la pret triplu.
Metoda: in caietul de sarcini se copiaza mot a mot specificatiile tehnice ale produsului firmei care trebuie sa castige. Concurenta nu va putea niciodata sa prezinte un produs similar. Asa se rezolva LEGAL orice licitatie.
Oare dl. Flutur nu stia cand a citit caietul de sarcini cine va castiga licitatia? Cam multa ipocrizie sa le planga acum de mila...
3.   VRAJELI trimis de
( 2 iun 2010, 11:53:42
NE LASHI BAI FLUTURASH DEMENT CU TIMPENIILE TALE ?????? CHIAR ITI IMAGINEZI CA NU STIE TOATA LUMEA CA ESTI VAR CU PRIMARUL BOTOSANIULUI , CATALIN MUGUREL FLUTUR???? CITITI OAMENI BUNI SITE-UL PRIMARIEI BOTOSANI !! NU MAI POTI TU, PADUCHE LIBIDINOS DE LEGE, PARCHET, AUDIT, LITITGII SI ALTE CELE...ASA-I ???? TE DOARE-N VIRFU P.U.L.I.I. DE TOT, TU SI CU FAMILIA TA SA SUPRAVIETUITI, DUPA VOI POTOPU....DA NU UITA MAI FLUTURASH HOTZOMAN CA TOATE PE LUMEA ASTA SE PLATESC ......
4.   Chiar asa ??? trimis de
( 2 iun 2010, 12:19:19
Tot asa cum ti-ai dorit si supravietuirea echipei de fotbal ? Minciuna e religia ta !!!
5.   Curios trimis de
( 2 iun 2010, 12:22:52
stiti ce nu inteleg eu?
cum de societatea asta "amarata" castiga licitatii pe la toate consiliile locale dar numai la consiliul judetean nu castiga nimc..
reorganizare..egalitae de sanse intre competitori...hahaha
pai cum o sa asfalteze cei de la botosani la izvoarele suceveie (de exemplu) knd ei au numai o statie de asfalt la botosani...deci o distanta de transport de peste 200 km..
ceea ce nu corespunde cu standardele in vigoare...
sau cum o sa realizeze activitatea de deszapezire..ei neavand nici un canton/district/unitate de interventie pe raza judetului..
dar astia cu zeci de districte,3 statii de asfalt,2 statii de betoane,,astia nu sunt buni..
astia trebuie distrusi..sa-si faca flutur,cadariu si co golaniile..
flutur si a dat arama pe fata de hot...sa ne reamintim de dosarelePENALE ALE LUI FLUTURICA PE KN ERA DIRECTOR LA RNP SUCEAVA?
DA NA ACUM SUNT CINSTITI SI CURATI..
HAHAHA V-AM CIURUIT!!1
6.   Incercati alaturi trimis de
( 2 iun 2010, 13:09:06
Cum sa traducem acest articol. Parerea mea, pardon. Flutur nu stie ce se petrece si cum decurg treburile, nu el este cel implicat, alti trag sforile iar el este cel care primeste informari abstracte(se stie f bine cine e capu). Adevarat ca acest caiet este legal si implicit organizarea licitatiei. important este ca modul de desfasurare a lucrarilor si decontarile aferente sa fie facute legal, ceea ce nu cred. Astfel se recupereaza banii dati anticipat. Iar in ceea ce priveste banii ce trebuie platiti de CJ catre aceasta societate, barba va fi lunga si multa apa va trece pe raul nostru mioritic. Asocierea de firme castigatoare, e o manevra de fraudare si delapidare, meditati putin la acest aspect. Va pupa Jean
6.1  RE: Incercati alaturi trimis de
( 2 iun 2010, 13:18:18
bine zis
6.2  RE: Incercati alaturi trimis de
( 2 iun 2010, 19:45:59
Flutur stie tot, imi pare rau sa va spun ! El conduce cu mina de fier !El orchestreaza totul !! Chiar atit de naivi sinteti sa nu vedeti, cel putin in acest caz, relatia lui de familie cu primarul Botosaniului, Flutur Catalin ??? Bati pariu cu mine, ca cineva din familia varului e actionar la TASA Botosani ????
7.   Cine a castigat licitatiile?? trimis de
( 2 iun 2010, 13:25:01
Dupa umila mea parere,poate gresesc,dar eu cred ca a castigat Sibiul,nu Botoscania,oameni buni.Aceste licitatii,f bine spunea acidul sulfuric,se prepara exact pt a fi siguri ca vor fi castigate de cine trebuie.Pe de alta parte,pe cat pariem ca societatea noastra de drumuri si poduri in curand va avea valoarea unui leut lesinat si vanduta unui investitor strategic,din spatele unui alt mare om,care vaq fi un alde Noe biblic.Profilul acestuia l-ati putea regasi cu usurinta printre fetzele luminoase ale momentului,si care apoi vor sti sa castige licitatiile f legal,nu ca acum....
8.   ...haita;;; trimis de
( 2 iun 2010, 17:42:50
Toti sunt niste banditi!is mana in mana unii cu altii-nepoti,neveste,rude-toti in spatele unor societati,ca sa numai spunem de sponsorii din campania electorala care si aceia tre sa-si recupereze sponsorizarile!macar daca acesti ilustrii conducatori ar face ceva ptr orasul si judetul asta-ca in afara de niste amarate pavele si mocanita de pasti n-am vazut nimik in acesti ani!La licitatii tre sa castige cel care trebuie-niciodata nu va castiga cienva din afara haitei!chiar si ziarele locale n-ar supravetuii fara articole cu dedicatie sau articole pro-contra unor partide!
9.   Apropo de asfaltari trimis de
( 3 iun 2010, 07:00:13
Oare vede vreun bezmetic din primarie cum repara aia pe Mitropoliei craterele?Nicaieri in lume nu am vazut sa torni bitum peste pamant direct,pavele,sfaramaturi de canal si asa mai departe!Nici macar o luna nu dau durata de viata acelei asa zise reparatii.Sa mearga Lungu sa le dea bani pe reparatii,ca merita!Mai bine punea pavele direct,nu mai astepta sa se surpe iarasi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei