Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iun 2010 - Anul XV, nr. 127 (4418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Bătrână omorâtă pe trecerea de pietoni, de un şofer de 19 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O bătrână în vârstă de 68 de ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, şoferul care a lovit-o fiind un tânăr în vârstă de 19 ani. Tragicul eveniment rutier s-a produs luni seară, în jurul orei 17.40, pe bulevardul Bucovina din oraşul Gura Humorului, pe trecerea de pietoni din zona Şcolii Generale „Petru Comărnescu”. 

Din ancheta preliminară a oamenilor legii de la Poliţia oraşului Gura Humorului rezultă că femeia care a decedat, Aurelia Buşcu, localnică, se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe locul marcat, moment în care a fost lovită de maşina condusă de Alexandru Paşcovici, tânărul de 19 ani, şi el din Gura Humorului.

O ambulanţă a preluat-o pe accidentată şi a dus-o înspre Spitalul orăşenesc din Gura Humorului, însă nu s-a mai putut face nimic.

Poliţia mai precizează că accidentul s-a produs din cauza vitezei mari cu care circula şoferul în apropierea unei treceri de pietoni, dar şi a slabei experienţe în condus a acestuia, care nu i-a permis să evite coliziunea sau să o atenueze.

Tânărul conducător auto, care în ziua accidentului susţinuse proba la Bacalaureat, nu era băut, însă, conform procedurilor, a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.   

El va fi cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ancheta poliţiei continuă, oamenii legii mai având de audiat o serie de martori ai accidentului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână omorâtă pe trecerea de pietoni, de un şofer de 19 ani.
 Vizualizări articol: 5612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 16 voturi
Bătrână omorâtă pe trecerea de pietoni, de un şofer de 19 ani2.6516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne fereste... trimis de
( 2 iun 2010, 11:41:03
Alexandru pascovici??? de'a lu' pascovici??happy Pun pariu ca va scapa ieftin...
2.   Tre sa fi fost un bolnav psihic ori sifilitic ! trimis de
( 2 iun 2010, 13:17:37
Nu inteleg cum se ia examenu' asta de conducerel!? Tre sa fi fost un bolnav psihic ori un ornolog sifilitic !
2.1  RE: Tre sa fi fost un bolnav psihic ori sifilitic ! trimis de
( 2 iun 2010, 21:52:31
dumitale nu ti se pare ca exagerezi cu aceste diagnosticari? ar fi mai bine sa iti masori cuvintele.
3.   Pascovici trimis de
( 2 iun 2010, 13:24:49
Copilul ala e prea prost pentru secolul asta. A mai avut un chrysler 300c pe care l a botit de doua ori intr un an si si a luat un golf 5 cu care a avut accidentul. Copilul ala in mod normal nu merita sa aiba permis. Primii vinovati sunt parintii.
4.   Voi ganditi ? trimis de
( 2 iun 2010, 19:01:55
dragi critici, voi ganditi atunci cand postati asemenea comentarii? va este chiar atat de greu sa dati dovata de putina intelepciune si sa fiti rationali ? cu siguranta fiecare din voi sau apropiatii vostri detine un carnet de conducere. si probabil stiti ca acest lucru implica anumite riscuri. neprevazutul isi poate face aparitia in calea oricui si fiecare din voi s-ar fi putut confrunta cu o situatie similara. din pacate, realizati asta doar atunci cand sunteti pusi in fata faptului implinit. pacat! nu uitati ca soferi cu ani grei de experienta cu provocat evenimente mult mai tragice,asa ca haideti sa nu judecam un eveniment ca acesta. si... dle Florin Paiu, era necesar sa bulversati un baiat de 19 ani si sa ii postati numele aici, stiind ca, dupa cum enuntati si dumneavoastra mai devreme,acest tanar are bac zilele acestea ? haideti sa fim oameni ! va doresc numai bine !
4.1  RE: Voi ganditi ? trimis de
( 2 iun 2010, 19:18:11
fugi in munti omule, o familie isi ingroapa mama, bunica si tu te gandesti ca acest articol il afecteaza pe saracul nataflet la bacalauret!?.....
5.   Pt CUTSA trimis de
( 2 iun 2010, 20:53:37
firma asta de blugi care a gafat'o omorand o batrana nu ar trebui sa'i iei apararea,probabil esti vo cunostinta sau amica,..i'ar trebui anulat permisul,si cateva luni de temnita,poate se trezeste la realitate...Sanatate si drumuri bune tuturor!!!
6.   Pascovici trimis de
( 2 iun 2010, 20:58:25
Sunt un tanar care frecventez aceleasi localuri cu Alexandru,avem si prieteni comuni,TOATA LUMEA STIE CA NU SE URCA BEAT LA VOLAN,NU CONSUMA ALCOOL,si conduce normal,legende se aud ca asa e rea lumea.Sunt curios cati din cei care l-au vorbit de rau stiu ca femeia nu era pe trecere?Este invidiat pe simplul fapt ca are un bolid la care viseaza multi tineri .Era inevitabil accidentul,putea sa conduca oricine,femeia aia nu a trecut pe marcajul pietonal si a sarit in fata masinii.
D-le Florin Paiu de ce mintiti?de ce intoxicati lumea ca sa faceti rating bun?Va vindeti onoarea pe un pumn de fise.Felicitari,sunteti un om "mare"
6.1  RE: Pascovici trimis de
( 3 iun 2010, 00:31:14
Creolule ai fost la loculaccidentului? Ce zici de preotul care a vazut femeia care vazut femeia care traversa pe trecerea de pietoni, dar de celalalt sofer care a acordat prioritate femeii care traversa perfect legal ( pe trecerea de pietoni)? Daca tot ai fost acolo si ai vazut capota masinii implicate in accident, cam ce viteza aproximezi tu ca avea alexandru?
7.   Cacamaca trimis de
( 2 iun 2010, 21:17:05
vai saracu carnat,, tare- i mai compatimiti voi pe ca,,,ca,,,,ci,,osi asita care ignora cele mai elementare reguli de circulatie,merg cu muzica la maxim de le sare chederele de la geamuri . vai saracu are bacu-l vaiiiii,,, daca murea el nu era baiu, dar a omorat pe cineva nevinovat. app pentru CUTSA,,, daca era mama ta tot asa gandeai>>ia zi,,
7.1  RE: Cacamaca trimis de
( 2 iun 2010, 21:49:43
draga eugenica,mama mea stie faptul ca nu trebuie sa traverseze prin locuri nemarcate. a fost educata cat de cat in privinta aceasta; asa ca... uite,din fericire nu ma pot pune in situatia celor care au suferit o pierdere in familie.
8.   E NEVINOVAT!! trimis de
( 2 iun 2010, 21:31:23
Toata lumea il critica dar au fost martori ca femeia nu era pe trecere,de ce acuzati pe nedrept?Ca o paranteza lucrez la un local frecventat des de el din oras si nu a baut niciodata alcoolConduce linistit,sunt alti vitezomani care nu sunt vazuti dar asa e viata,o trag cei care nu merita.Altii beau ca porcii,fac scandaluri,el intre tineri este vazut linistit si cu o educatie buna.
9.   Plina lumea de idioti si curve trimis de
( 2 iun 2010, 22:33:19
Acest articol relateaza numai o parte din adevar si acesta e doar in primul paragraf.Dupa totul devine o poveste care sa prinda la public scrisa de acest Florin Paiu.Ar fi bine sa te interesezi mai bine cand scrii articole daca tot vrei sa ai o cariera in jurnalism sau vrei sa te joci doar asa de-a reporterul.Si toti care au scris aceste comentarii unele mai idioate ca altele va zic sa incetati cu barfa si tampeniile ca nu va doresc sa treceti prin asa ceva , nici sa fiti in locul familiei femeii si nici in locul soferului ca oricui i se poate intampla asa ceva.Asa ca sa va fereasca DUMNEZEU pe toti de asa ceva.
10.   Pt paiu trimis de
( 2 iun 2010, 23:50:38
paiule iar ai luat datele gresit.
11.   Informati`va inainte sa comentati trimis de
( 3 iun 2010, 10:11:12
ma uit la comentariile voastre si ma gandesc daca aveti minte...de ce va aflati in treaba sa comentati daca nu stiti ce s`a intamplat..pe Alex nimeni nu`l poate acuza ca nu conduce prudent..este adevarat ca avut un golf dar de unde bagati voi gogosile ca si`a frecat cealalta masina ,puneti niste lucruri de la voi care sunt minciuni..si ce daca este un baiat de bani gata asta nu inseamna ca toti sunt la fel ca toti beau, conduc cu viteza si multe alte lucruri pe care le vedeti voi la tv..voi credeti ca lui ii pare tare bine de cele intamplate?.voi va ganditi ca acest baiat are viata in fata si tot timpul fericirea lui va fi umbrita de acest incident?..cred ca asta este o pedeapsa pe care o primeste intreaga familie nevinovata...acela a fost ceasul cel rau putea fi oricine in locul lui ..am o rugaminte la cei ce mai comentati de acuma informati`va inainte sa spuneti prosti si nu va mai luati dupa jurnalsti lipsiti de profesionalism
p.s.: adevarul e doar in primul paragraf..
12.   Batrana a tasnit de dupa o dubita trimis de
( 3 iun 2010, 14:16:48
Mai baieti, de ce umblati voi cu cioara vopsita si pescuiti in ape tulburi?? Sunt unul dintre martorii care a vazut clar ca femeia nu era pe trecerea de pietoni si a tasnit de dupa o duba. Azi am aflat ca soferul dubei, om cu oarece cazier complicat la activ, stiindu-se cu musca pe caciula, caci parcase ilegal, a sters-o iar acum declara ca nici n-ar fi fost pe-acolo, cand l-a vazut destul de multa lume...
Asadar, Dle Paiu, cauta-te matale si vezi-ti de padurea din ochii tai iar nu de paiul din ochii altora. Iar cand te-apuci sa scrii, documenteaza-te ca lumea. Eu am depus deja marturie la Politie asa ca erai dator sa te informezi cum trebuie. Celorlalti mancatori de ciuperci: nu va doresc nimanui sa treceti prin asa ceva, chiar daca - ca si Alexandru P. - nu veti avea nici o vina decat ca ati trecut pe-acolo. Era un convoi de masini, oricare o lovea pe saraca batrana, care s-a aruncat, efectiv, din spatele dubitei, de parca a vrut sa se omoare, ar fi patit la fel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei