Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 2.000 de posturi de medici în străinătate, salarii între 2.000 şi 12.000 euro pe lună

Târgul Internaţional de Cariere Medicale oferă peste 2.000 de posturi de medici, cu salarii între 2.000 şi 12.000 de euro, în spitale din 11 ţări europene, dar şi din Australia, Noua Zeelandă, precum şi din Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
Târgul Internaţional de Cariere Medicale este organizat bianual, în martie/aprilie şi septembrie/octombrie în cele mai mari oraşe din Europa Centrală şi de Est.
În Bucureşti, târgul este organizat între 16-17 octombrie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Medicină. Ediţia din Cluj-Napoca va avea loc între 23-24 octombrie la Hotel City Plaza.
"Din ce în ce mai mulţi medici români lucrează în întreaga Europă şi beneficiază din plin de integrarea în UE. Ediţia a 6-a din octombrie 2009 va oferi medicilor participanţi chiar şi mai multe oportunităţi de training şi muncă în 10 ţări europene, dar şi în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat. Experienţa câştigată în străinătate va aduce contribuţii semnificative la sistemul de sănătate din România, iar îmbunătăţirea situaţiei financiare a doctorilor îi va determina să lucreze liniştiţi şi chiar să reinvestească în dezvoltarea sistemului privat de sănătate din România", a declarat doctor Grzegorz Chodkowski, directorul Târgului Internaţional de Cariere Medicale.
Majoritatea expozanţilor din cadrul târgului sunt agenţii de recrutare care au disponibile minim 20-50 de locuri de muncă, până la 200-500 de posturi fiecare, rezultând astfel peste 2.000 de posturi în ţări precum: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Austria, Franţa, Malta, Spania, Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
Cele mai mici salarii oferite în cadrul Târgului Internaţional de Cariere Medicale sunt cuprinse între 2.000-3.000 de euro pe lună pentru posturi în Germania, care se adresează medicilor tineri şi proaspeţilor absolvenţi. Medicii seniori, cei mai căutaţi, pot câştiga salarii care ajung şi la 10.000 şi 12.000 euro pe lună în Marea Britanie şi Scandinavia.
Cu prilejul târgului, vizitatorii pot afla principalele oportunităţi şi avantaje oferite de către agenţiile de recrutare: posibilitatea de a face specializarea în străinătate (de exemplu în Germania), informaţii despre posibilitatea de a lucra part time sau pe o perioadă determinată de la două săptămâni la câteva luni în Marea Britanie (prin joburile locum), pot cunoaşte şi comunica direct cu angajatorii (de exemplu Asklepios Kliniken: cel mai mare lanţ de spitale din Germania).
Specializările medicale cu cea mai mare căutare sunt: anestezie, medicina de urgenţă, radiologie, chirurgie ortopedică, psihiatrie, dermatologie, medicina internă, chirurgie generală şi pediatrie.
Pe lângă pachetul salarial, agenţiile de recrutare internaţionale pot să ofere gratuit medicilor români şi alte avantaje: cursuri de limbă străină, efectuarea de analize de sânge necesare angajării, consultanţă pe parcursul întregului proces de înscriere, relocare, aranjamente de călătorie, potrivit directorului târgului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.000 de posturi de medici în străinătate, salarii între 2.000 şi 12.000 euro pe lună.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.000 de posturi de medici în străinătate, salarii între 2.000 şi 12.000 euro pe lună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei