Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Sediu de campanie pentru Crin Antonescu în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PNL a deschis un sediu de campanie pentru candidatul liberalilor la preşedinţia României, Crin Antonescu. Noul sediu se află în centrul Sucevei, în apropierea reprezentanţei Vodafone. Preşedintele interimar al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a declarat că la acest sediu pot fi semnate listele de susţinere a candidaturii lui Crin Antonescu, iar cei interesaţi pot afla informaţii despre campania şi despre proiectele acestuia.
Vasile Mocanu a mai spus că în perioada următoare va fi deschis un sediu de campanie şi în cartierul Burdujeni.
„Pentru PNL, acest cartier este deosebit de important, motiv pentru care vrem să fim alături şi de sucevenii care locuiesc în Burdujeni”, a spus Mocanu.
El a precizat că PNL Suceava îşi va finaliza în scurt timp echipele de campanie pentru alegerile prezidenţiale. Vasile Mocanu a precizat că fosta conducere a filialei sucevene, respectiv preşedintele Mihai Steiciuc, nu s-a preocupat de organizarea membrilor de partid pentru pregătirea alegerilor.
„În această perioadă urmează să ne organizăm, să stabilim reţelele electorale, respectiv câte 3 – 5 persoane responsabile pentru fiecare secţie de votare”, a spus Mocanu.
Liderul interimar al PNL Suceava a precizat că, în municipiul Suceava, Crin Antonescu poate să obţină minim 20% din voturile alegătorilor. Vasile Mocanu a precizat că Traian Băsescu va fi schimbat de la conducerea României de „un tsunami care se va forma din valurile făcute de munca liberalilor pentru Crin Antonescu. Un tsunami care îl va duce pe Traian Băsescu acolo unde îi plăcea să fie în tinereţe, adică pe valuri”.

 

Scrisori de la Crin Antonescu pentru alegătorii din mediul rural

În acelaşi timp, Vasile Mocanu a mai precizat că locuitorii din mediul rural vor primi acasă scrisori din partea candidatului PNL la preşedinţia României, Crin Antonescu. Mocanu a arătat că pe lângă scrisoare, sucevenii din mediul rural vor mai primi şi un calendar şi un ziar în care sunt prezentate proiectele lui Antonescu. „Am trimis deja aceste scrisori în peste jumătate dintre comunele sucevene şi putem să spunem că oamenii sunt alături de noi şi îl susţin pe Crin Antonescu”, a spus liderul PNL Suceava.

 

Mocanu: Persoanele demise din PNL au vândut onestitate şi onoare

Făcând referire la persoanele demise din PNL în cursul săptămânii trecute, printre care Mihai Steiciuc, Angela Zarojanu, Gheorghe Cosmulese, Lucian Lungu şi alţi membri ai biroului municipal, preşedintele interimar al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a precizat că aceştia nu au făcut altceva decât să-şi vândă onoarea, onestitatea şi verticalitatea. Reamintim că unul dintre motivele pentru care au fost demişi cei menţionaţi anterior a fost faptul că ar fi purtat negocieri cu PD-L Suceava. Mocanu a precizat că nici unul dintre cei demişi nu au depus contestaţie faţă de această decizie, însă se aşteaptă de la ei să se folosească de acest drept. „Este terenul pe care lor le place să joace. Adică să caute nod în papură peste tot”, a precizat Mocanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediu de campanie pentru Crin Antonescu în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Sediu de campanie pentru Crin Antonescu în centrul Sucevei2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Moc(of)anu trimis de
(13 oct 2009, 12:39:06
Moc(of)anu este realizat din acelasi aluat cu Steiciuc, Zarojanu si ceilalti, toti au in viatza un singur tel: BANII. Ai uitat domnule Moc(of)anu cand ii pupai in f..d pe Steiciuc, ai uitat de asemenea ca ai candidat pe 2 liste si la alegerile interne din PNL, atat pentru municipiu cat si la cele pentru judet (asta spune multe despre caracterul dvs). Este pacat ca la Suceava astfel de oameni trebuie sa-i faca propaganda electorala lui Crin Antonescu (care este prea bun sa conduca o tzara distrusa ca romanica noastra si ma bucur ca are curajul sa-si ia o asemenea raspundere), cu alte cuvinte campania in judetul Suceava este pierduta din start pentru Crin, din pacate, fiind sustinut de oameni ca Moc(of)anu, oameni care nu au coloana vertebrala, ca sa nu mai vorbim de COHONES.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei